Denemarken met thema ‘kust’ op de Vakantiebeurs

Vakantieland Denemarken is van 14 tot en met 18 januari 2015 aanwezig op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs Utrecht. De Denemarken-stand wordt bemand door medewerkers van VisitDenmark, VisitDjursland en vakantiehuisaanbieder Vakantiepartner Denemarken.

denemarken-kust
Ook zullen er kampeerexperts aanwezig zijn, Nederlandse stellen met een voorliefde voor Denemarken als kampeerbestemming, die graag hun ervaringen delen. Bezoekers kunnen op de stand ook terecht voor inspiratie en informatie over Small Danish Hotels, fietstochten en veerdiensten in het Deense eilandenrijk. Bovendien zijn er winacties en lezingen van tv-presentator René Pluijm.

Klein vakantiegeluk met winacties

Denemarken, het land met de gelukkigste inwoners ter wereld, biedt beursbezoekers de mogelijkheid om hun geluk te beproeven door deel te nemen aan diverse winacties.
 
ZIE OOK: Denemarken op televisie in ‘Pluijms Eetbare Wereld’
 
Er is een ansichtkaartenactie waarbij men onder andere een veerbootticket Puttgarden-Rødby v.v. van rederij Scandlines kan winnen of zeven overnachtingen op een camping naar keuze, dus één van de circa 450 erkende campings in Denemarken.

Ook kan men bij de hoofdentree naar Hal10 een flyer meenemen, waarmee men op de Denemarken-stand kans maakt op Deense prijsjes. Bovendien ontvangen elke beursdag de eerste tien abonnees die de Vakantiebeurs Nieuwsbrief van VisitDenmark uitgeprint meenemen naar de stand een luxe strandlaken.

Lezingen door tv-presentator René Pluijm

Op vrijdag 16 januari geeft culinair avonturier en tv-presentator René Pluijm op de Vakantiebeurs een lezing over Denemarken en de streek Djursland in het bijzonder. De lezing vindt vijf keer plaats, tussen 12 en 17 uur, op het Actief Plein en op het Samen Plein. Mensen die de lezing van René Pluijm op de Vakantiebeurs bijwonen, krijgen na afloop het receptenboekje ‘De Smaak van Denemarken’ mee naar huis.
 

 
René Pluijm bezocht Denemarken de afgelopen jaren meerdere keren voor zijn tv-programma ‘Pluijm op pad’. Voor een nieuwe reeks van ‘Pluijms Eetbare Wereld’ bij RTL4, reisde hij afgelopen zomer naar de Deense streek Djursland. Pluijm ging onder andere vissen op de Randers Fjord en duiken naar superfood in het Kattegat.

Djursland: volop stranden, een Nationaal Park en een ‘neus’ voor plezier

Comments are closed.