Droomreis door Europa met een camper

Europa is een steeds populairder wordende camperbestemming onder Nederlandse vakantiegangers. En geef ze eens ongelijk. De diverse culturen, afwisselende landschappen en relatief korte afstanden maken Europa tot een perfecte keuze.

Neem bijvoorbeeld Scandinavië; maak kennis met de indrukwekkende fjorden in Noorwegen, de pittoreske Zweedse dorpjes en klederdracht, en de duizenden meren die Finland rijk is. Toch blijven ook de Mediterrane landen erg populair onder Nederlanders, want laten we eerlijk zijn, wie wordt er nou niet blij van 100% zongarantie, heerlijk eten en een legio aan culturele bezienswaardigheden?

Ontdek Europa met een camper van WorldWideCampers.com

Ontdek Europa met een camper

Scandinavische rondreis

Mocht je een rondreis door Finland, Noorwegen en Zweden willen maken, dan is dat zeker een mogelijkheid bij Worldwide Campers! Touring Cars biedt internationale one-ways aan tussen deze drie landen. Wil je kennis maken met Lapland? Haal dan je auto op in Rovaniemi, de ‘gateway’ tot Fins, Zweeds en Noors Lapland. In deze ongerepte natuurgebieden kun je oog in oog komen te staan met rendieren en ander wild. En voor de sportievelingen onder ons zijn er talloze mogelijkheden om bergen te beklimmen of te golfen tijdens de Middernachtzon.

In Scandinavie kun je zomaar rendieren tegenkomen op de weg

In Scandinavie kun je zomaar rendieren tegenkomen op de weg

vissen-camper-europa

Ruim aanbod WorldWide campers

De ideale manier om Europa te ontdekken is per camper. High teaen in de Schotse Highlands, shoppen en cultuur opsnuiven in Italië, brocante marktjes afstruinen in Frankrijk of olijfgaarden bezoeken in Spanje, dankzij het ruime aanbod van camperleveranciers in verschillende landen kan het allemaal bij Worldwide Campers. Ook als je een eiland zoals Kreta of Corsica wilt bezoeken kun je bij WorldWideCampers.com terecht voor een huurcamper.

Met een camper van WorldWidecampers.com ontdek je een hele andere kant van Kreta

Met een camper ontdek je een hele andere kant van Kreta

Zuid-Europa per camper

Het zuiden van Europa wordt gekenmerkt door zon, zee en strand. Het grote aanbod van campings maakt het makkelijk om zonder zorgen te genieten van al het moois. Denk aan campings direct langs de Middellandse Zee, waarbij je ‘s morgens zo vanuit je huurcamper de zee in kunt duiken. Maar ook het fenomeen ‘logeren bij de boer’ is een groeiend begrip. Deze campings vind je met name in landen als Italië en Frankrijk.

Genieten aan zee met je eigen camper van WorldWideCampers.com

Genieten aan zee

Comments are closed.