Koning Winter op bezoek in winterresidentie Den Haag

Koning Winter tovert Den Haag vier weken lang om tot sfeervolle Winterresidentie. Cadeautjes kopen en kerstsfeer proeven op de Royal Christmas Fair aan de Hofvijver, schaatsen in Scheveningen, hugs & kisses onder de mistletoe of kerstliederen zingen onder een metershoge kerstboom? Kom dan naar Den Haag tussen 7 December en 7 Januari!
den-haag-kerst-hof

Sfeervolle activiteiten

Koning Winter is het Haagse winterprogramma vol sfeervolle activiteiten in de binnenstad en op het strand. Van 7 december tot 7 januari knispert de sneeuw onder je voeten en ruik je dennengeur van metershoge kerstbomen. Aan de Hofvijver waan je je van 17 tot en met 21 december in een kerstsprookje. Daar staat namelijk voor de eerste keer de sfeervolle Royal Christmas Fair.
 

 
Wandelend door de feestelijk verlichte binnenstad van Den Haag kom je meer dan zeventig fantastische etalages tegen, die meedoen aan de etalagewedstrijd TINK.
 
ZIE OOK: Tips voor om te overnachten in Den Haag
 

Op de ijsbaan op het Kurhausplein kun je heerlijk schaatsen, terwijl je voor nog meer ijspret de metershoge “ijsroetsjbaan” voor de Pier beklimt, waarvan je zo de boulevard op glijdt. Voor lekkernijen, geserveerd in de sfeervolle setting van een tipi-dorp vol hooibalen, schapenvachten en vuurtjes om marshmallows op te roosteren, ben je in surfdorp F.A.S.T. op de juiste plek. Tijdens het Wintersch Food Fest kun je genieten van hapjes, drankjes en muziek. Ook bijzonder is de eerste editie van het Scandinavian Winter Festival; op het strand in Zweedse tipi’s luisteren en kijken naar muziek, dans en verhalen uit het hoge noorden.

Kortom deze winter biedt Koning Winter voor iedereen een rijk programma vol sfeervol kerstshoppen, actieve ijspret en lekker opwarmen met lokale lekkernijen! Kijk op www.koningwinterdenhaag.nl voor het volledige programma.

Comments are closed.