Volg Beer Paddington door Groot-Brittannië

VisitBritain is een samenwerkingsverband aangegaan met STUDIOCANAL om Groot-Brittannië als een GREAT vakantiebestemming te promoten in de film Paddington, die op 28 november in de UK (11 februari in Nederland) verschijnt.

paddington-is-great-groot-brittannie

De beroemde beer

In de film volgen we de avonturen van de beroemde beer, die vanuit Peru op Paddington Station aankomt. In deze nieuwe campagne met als slogan “See Britain through Paddington’s eyes” zorgt dat innemende beertje opnieuw voor veel leven in de brouwerij. VisitBritain lanceert een wereldwijde digitale campagne met activiteiten op Facebook. VisitBritain heeft ook een grappige selfie met beertje Paddington weten te krijgen, waarmee bezoekers worden gestimuleerd om door het hele land hun eigen selfies te nemen met als hashtag #PaddingtonsBritain.

 
ZIE OOK: 15 tips voor Groot-Brittannië in 2015
 
In de film, die de grootste van STUDIOCANAL in 2014 zal zijn, wordt de stem van beertje Paddington ingesproken door Ben Whishaw. Andere acteurs die een bijdrage leveren zijn Nicole Kidman, Hugh Bonneville (Downton Abbey), Sally Hawkins, Julie Walters, Jim Broadbent en Peter Capaldi (de nieuwe Doctor Who).
 

 

Speciale website

Het toeristenbureau lanceert een speciale site die inspeelt op beertje Paddington, met o.a. een prijsvraag, beelden van locaties in de film, en door toeristen via Instagram gemaakt beeldmateriaal. Er worden routes aangegeven naar steden in het hele land die vanaf Paddington Station bereikbaar zijn. Zo kan iedereen zien hoe gemakkelijk er in Groot-Brittannië met de trein te reizen valt en, niet te vergeten, waar de beste marmelade te verkrijgen is! Organisaties in de reisbranche door het hele land hebben knuffels van beertje Paddington toegestuurd gekregen. Ze kunnen beelden daarvan in hun eigen foto’s van plaatselijke bezienswaardigheden verwerken, en de mooiste daarvan zullen via sociale media worden verspreid. Beertje Paddington-producten kunnen ook worden aangeschaft op online shop platform.

Comments are closed.