Icelandair hervat vluchten naar Orlando International Airport

Icelandair zal vanaf 4 september 2015 vluchten hervatten naar de internationale luchthaven van Orlando (MCO). Ook voegt de luchtvaartmaatschappij een extra wekelijkse vlucht toe naar deze zonnige bestemming. MCO zal vier keer per week aangevlogen worden, op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

orlando-icelandair

Vanaf hub Keflavik

Via Icelandair´s hub Keflavik zullen gemakkelijke verbindingen vanuit Europa aangeboden worden. Net als op alle andere transatlantische bestemmingen, wordt ook op Orlando passagiers de mogelijkheid geboden een tussenstop te maken in IJsland, van maximaal zeven dagen, zonder toeslag op het ticket.
 
ZIE OOK: Doe inspiratie op voor je Florida vakantie
 
Einar Páll Tomasson, General Manager Icelandair Continental Europe: “Icelandair heeft nu een aantal jaar Orlando Sanford International Airport (SFB) aangevlogen. Momenteel is 60% van onze passagiers naar Florida IJslander. Graag willen we ook voor onze Europese markt een aantrekkelijke optie zijn voor vluchten naar Orlando. MCO ligt centraler en is beter bekend bij de reisagenten. Daarnaast groeit onze samenwerking met JetBlue, welke opereert vanuit MCO, waardoor we onze passagiers goede verbindingen tussen New York (JFK) of Boston en Orlando bieden. Voor Europese reizigers is deze wijziging erg positief, het geeft hen veel meer mogelijkheden voor hun vakantie in Florida in en na 2015.”
 

 
Phil Brown, directeur van de Greater Orlando Aviation Authority: “Wij zijn blij dat Icelandair de waarde inziet van een world-class luchthaven zoals Orlando International en haar klanten een uitstekende reiservaring wil bieden.”

Aantrekkelijke trans-Atlantische vluchten

De nationale luchtvaartmaatschappij van IJsland is een aantrekkelijke optie voor trans-Atlantische vluchten naar Noord-Amerika. Icelandair biedt veilige, betrouwbare vluchten en een uitstekende service op vluchten naar stedelijke gebieden aan beide zijden van de Atlantische Oceaan. De luchtvaartmaatschappij opereert vanuit haar thuisbasis IJsland en maakt gebruik van de geografische ligging halverwege tussen Amerika en Europa. Ze werkt continu aan een groeiend netwerk van internationale routes met IJsland als basis.

Comments are closed.