Beekse Bergen voor 1 dag in Keniaanse sferen

Wie nog geen plannen heeft in de herfstvakantie en altijd al een prachtige bestemming als Kenia heeft willen ontdekken, kan aanstaande zondag, 19 oktober een bezoek brengen aan Safaripark Beekse Bergen. Deze zondag vindt hier een evenement plaats met leuke activiteiten voor jong en oud. Midden in het Afrikadorp kan men zich laten informeren door de Kenia Tourism Board en verschillende reisorganisaties die reizen naar Kenia aanbieden.
marathon-lopen-kenia-big-five

Divers land

Kenia is dé bestemming van Afrika voor safari’s. Het Oost-Afrikaanse land is wat betreft landschappen en wildlife heel divers, hetgeen uitnodigt tot avontuur en adembenemende ontdekkingen. De plek in Nederland om een safari ‘in het klein’ te beleven is Safaripark Beekse Bergen. Zo vonden ook de bezoekers van Zoover, die het dierenpark in Hilvarenbeek recentelijk voor het tweede jaar op rij verkozen hebben tot “beste dierenpark van Nederland”. Het is dan ook een logische zet dat Kenia haar evenement voor consumenten in Safaripark Beekse Bergen organiseert.
 
ZIE OOK: De vijf mooiste natuurparken in Kenia
 
Op zondag 19 oktober hebben consumenten de gelegenheid om zich één dag in Keniaanse sferen te wanen. Gedurende de dag, die start om 11.00 uur en tot 17.00 uur duurt, komen Keniaanse thema’s aan bod zoals de lokale culturen, het eco-toerisme en natuurlijk de prachtige kustlijn van Kenia. Consumenten kunnen hun heupen laten swingen op Keniaanse klanken, zelf sieraden maken en natuurlijk de ‘Big Five’ spotten. Kortom een inspiratievolle dag, om je te laten informeren over de prachtige vakantiebestemming Kenia.
 

 

Comments are closed.