De 5 best gelezen artikelen van deze week

Benieuwd wat er afgelopen week trending was op het gebied van reizen? Wij hebben een top 5 voor jou samengesteld met onder andere KLM, het fietsrondje van de maand Oktober en de top 10 voordeligste stedentrips in Europa. Veel leesplezier!

KLM bestaat 95 jaar. Goedkoop naar Curacao, NYC of Jakarta

KLM bestaat 95 jaar en viert dat groots! Met waanzinnig voordeel op 3 verre bestemmingen, met vertrek in november. Je kunt 24 uur lang boeken en voor de speciale prijs van € 395,- naar Curacao, Jakarta of New York vliegen! Een hele scherpe prijs dus naar 3 van de meest populaire bestemmingen. Lees hier het hele artikel.

klm-95-jaar

Fietsrondje oktober: 50 km in omgeving Schinnen

Het is weer oktober: de maand van het bokbier. Een van de beste bokbieren komt van brouwerij Alfa op een droomplekje in het Limburgse landschap. Dit was ook de streek van de mystieke Bokkerijders die de omgeving van Schinnen in 18e eeuw onveilig maakten. Lees hier het hele artikel van fietsrondje.nl.


Top 10 voordeligste Europese stedentripbestemmingen

Uit de eerder deze maand gelanceerde Hotel Price Index van Hotels.com is gebleken dat in de eerste helft van 2014 de hotelprijzen per nacht betaald door reizigers zijn gestegen in Europa. Bekijk hier de top 10 voordeligste stedentripbestemmingen in Europa.


Deel jouw ervaring en win een stedentrip naar Praag

Heb jij de Gouden Stad Praag al eens bezocht? Reisgraag.nl geeft je nu de kans een 5-daagse stedentrip te winnen naar deze prachtige stad! Op Reisgraag.nl plaats je jouw ervaring met een reisorganisatie of bestemming. Lees hier verder en maak kans op een 5-daagse reis naar Praag.

stedentrip-praag-tsjechie-winnen

1ste editie Verre Reizen Event in Fokker Terminal Den Haag

Op zaterdag 11 en zondag 12 oktober is de Fokker Terminal in Den Haag de thuisbasis van meer dan 110 vakantiebestemmingen. Tijdens de eerste editie van het Verre Reizen Event worden bezoekers geïnformeerd over de variëteit aan vakantiebestemmingen buiten Europa. Lees hier het hele artikel.

verre-reizen-evenement-weg-argentinie

Op de hoogte blijven?

Wil je elke week dit overzicht in je mailbox krijgen? Vraag dan nu onze inspirerende nieuwsbrief aan.

Comments are closed.