Deel jouw ervaring en win een stedentrip naar Praag

Heb jij de Gouden Stad Praag al eens bezocht? Reisgraag.nl geeft je nu de kans een 5-daagse stedentrip te winnen naar deze prachtige stad! Op Reisgraag.nl plaats je jouw ervaring met een reisorganisatie of bestemming. Met deze ervaring maak je kans op een geheel verzorgde vliegreis naar Praag.

stedentrip-praag-tsjechie-winnen

Perfecte stedentrip

In de Tsjechische hoofdstad kun je genieten van cultuur, oude kastelen bezoeken en zeer goed winkelen. Loop over de Karelsbrug, bezoek diverse musea en sla zeker de eeuwenoude burcht niet over. Slenter door de romantische gouden straatjes van Praag.

 
ZIE OOK: Top 10 voordelige stedentrip bestemmingen
 

Of bekijk de barokke St. Nicolaaskerk of geniet van een drankje op het terras. Praag is de perfecte stad voor een stedentrip!

Kans maken op een reis naar Praag?

Om kans te maken op deze mooie hoofdprijs, hoef je alleen hier een ervaring met een reisorganisatie achter te laten. Onder alle inzendingen verloot Reisgraag.nl de stedentrip. Hoe meer ervaringen je invult, hoe groter de winkans. Meedoen kan van 6 oktober tot en met 3 november 2014.

Comments are closed.