Win een reis naar Curaçao op de 50PlusBeurs!

Sinds dinsdag kunnen bezoekers van de 50PlusBeurs zich laten meevoeren naar het exotische en prachtige eiland Curaçao met de unieke Curaçao Experience van het Curaçao Toeristen Bureau Europa (CTB).

De Experience laat bezoekers van de beurs, in slechts enkele minuten, ervaren hoe het is om daadwerkelijk ‘op Curaçao’ te zijn. Bovendien maken deelnemers aan de Curaçao Experience kans op een 9-daagse vliegreis voor 2 personen naar het eiland.

Ontsnappen aan de drukte

Op de Curaçao Experience-stand kunnen bezoekers even ontsnappen aan de drukte van de 50PlusBeurs en zich laten verassen door een unieke ervaring. Omringd door typische Curaçaose elementen, inspirerende verhalen en geluiden worden bezoekers meegenomen naar het eiland en lijkt het alsof ze er al zijn. De stand is te vinden in het midden van hal 8 op de 50PlusBeurs in de Jaarbeurs Utrecht die plaatsvind van 16 tot en met 20 september.
 
ZIE OOK: Reistip van Fred: Restaurant No 5 op Curaçao
 
Beursbezoekers die meedoen aan de Curaçao Experience maken daarnaast kans op een 9-daagse vliegreis, met twee airberlin tickets vanaf Düsseldorf, naar Curaçao. De winnaars verblijven in het gloednieuwe Acoya hotel. Kortom; dé ultieme kans om de korte ervaring van Curaçao op de 50plusBeurs om te zetten in een langdurige ervaring op het eiland zelf!
 

 

Comments are closed.