Het Ultieme chocolade verwenadres in Den Haag

Nederland is sinds kort een prachtig nieuw concept rijker. Bij Hop & Stork worden de gasten in een stijlvolle ambiance verwend met chocolade, koffie, thee, patisserie en lunch. Het prikkelen van de zintuigen staat centraal bij Hop & Stork. Zij bieden een culinaire beleving waarbij alles draait om ruiken, zien en proeven!
hop-en-stork-den-haag

Waar

Hop & Stork heeft zijn deuren geopend in een statig en historisch pand, dat is gelegen in de Oude Passage in Den Haag. De afgelopen maanden heeft zich in het rijksmonument op nummer 82 een ware metamorfose voltrokken. Het pand met twee ruime verdiepingen is volledig gerenoveerd. Het mag gezegd worden: het resultaat is indrukwekkend en daarom zeker de moeite waard om te bezoeken.
 
ZIE OOK: Ontdek Den Haag winkelstad
 
Hop & Stork is een ultiem verwenadres in Den Haag en omgeving voor iedereen die gek is op koffie, chocolade en patisserie. Bij binnenkomst worden de gasten direct verwelkomd door de zoete geur van chocolade. In de winkel met zijn open chocolade atelier vloeit de warme chocolade en is te zien hoe truffels en chocoladerepen met de hand worden gemaakt. Aansluitend bevindt zich het proeflokaal. In een sfeervolle ambiance genieten de gasten hier van verse koffie en thee, overheerlijke huisgemaakte patisserie en chocolade, maar ook van verschillende lunchgerechten met een knipoog naar chocolade. Op de benedenverdieping treffen de gasten de Hop & Stork kamer aan. Een ideale plek voor het volgen van workshops over koffie en chocolade, maar ook perfect voor een verjaardag of vergadering.
 

 

Hop & Stork

Hop verwijst naar Baron Hop, de uitvinder van het Haagse Hopje. Stork is het Engelse woord voor ooievaar, dat het symbool is van Den Haag en staat voor levensgeluk en vruchtbaarheid. Hetgeen natuurlijk prima samen gaat met koffie en chocolade. Deze elementen zijn verwerkt in de huispraline van Hop & Stork. Een heerlijke praline van pure chocolade met een een vulling op basis van het beroemde Haagse hopje, afgewerkt met het logo van Hop & Stork.
hop-en-stork-terras-den-haag

Comments are closed.