Met Thalys naar skipistes in Franse Alpen

De zomer is nog niet helemaal voorbij, maar het is alweer tijd om aan de wintersportvakantie te denken. Van 20 december tot en met 21 maart vertrekt elke zaterdag een Sneeuw-Thalys vanaf Amsterdam, Schiphol en Rotterdam naar diverse bestemmingen in de Franse skigebieden, met als eindbestemming Bourg-Saint-Maurice. Nieuw ten opzichte van voorgaande jaren is dat er in de carnavalsvakantie ook een extra heen- en terugreis wordt aangeboden naar Moûtiers.
zon-thalys

Minder dan 8 uur reistijd

Reizen met de Sneeuw-Thalys biedt veel voordelen: een reis naar Bourg-Saint-Maurice duurt vanaf Rotterdam nog geen 8 uur, sneeuwkettingen kunnen thuisblijven, reizigers ontlopen eventuele files en houden bovendien tolgelden in hun zak. Patricia Baars, woordvoerder van Thalys:

Alleen al de route langs de besneeuwde bergtoppen is fantastisch. Elk jaar bieden we aantrekkelijke prijzen voor een reis naar de Franse Alpen. Het is echt een heerlijke en ontspannen manier om naar de wintersport te reizen

Vanaf 20 december 2014 tot en met 21 maart 2015 vertrekt iedere zaterdag vanaf Amsterdam om 05.40 uur een Sneeuw-Thalys naar de Franse Alpen. De terugreis vindt plaats op zaterdagen vanaf 27 december 2014 tot en met 28 maart 2015. Bovendien wordt in de carnavalsvakantie in 2015 ook een extra heen- en terugreis aangeboden naar Moûtiers (heen 21 februari, terug 28 februari). In Nederland vertrekt Thalys vanaf Amsterdam, Schiphol, Rotterdam en doet daarna de volgende bestemmingen aan: Chambéry, Albertville, Moûtiers, Aime-La-Plagne, Landry en Bourg-Saint-Maurice.
 

 

Voordelige tarieven

De tickets naar de Franse Alpen voor de Sneeuw-Thalys zijn verkrijgbaar vanaf 69 euro per enkele reis (No-Flex tarief – Comfort 2-klasse). Voor de Comfort 1-klasse zijn tickets verkrijgbaar vanaf 99 euro (Semi-Flex tarief). De verkoop van de tickets start op 4 september. Dit jaar is er ook weer het speciale Snow Flake-tarief: in de maanden januari en maart reist men voor slechts 59 euro naar de Franse Alpen (Comfort 2- klasse). Deze aanbieding is geldig in de eerste verkoopweek (van 4 tot en met 11 september). Op de website van Thalys staan bovendien interessante kortingen voor skihuur, autohuur en kortingen op hotels.

De tickets voor de Sneeuw-Thalys zijn verkrijgbaar vanaf 4 september 2014 om 9 uur. Kijk op www.thalys.com voor meer informatie over de voordeligste tarieven. Ook kunnen reizigers terecht op alle grote stations met een internationaal loket of bij een erkend reisbureau.

Comments are closed.