Benieuwd naar alle ins & outs van Prinsjesdag en de Gouden Koets?

Altijd al benieuwd geweest naar alle ins & outs van Prinsjesdag, van de route en de Gouden Koets? Zeker nu Prinsjesdag voor de 200ste maal wordt gehouden? Verken de route van de Gouden Koets met stadsgids.

Koningstour

VVV Den Haag organiseert op drie dinsdagen vóór 16 september een heuse Koningstour: met een stadsgids verken je de route van de Gouden Koets en leer je alles wat er te weten valt over deze dag: over erewachten, pracht en praal, woon- en werkpaleizen en de historie van de Ridderzaal in Den Haag.

 

ZIE OOK: Bezienswaardigheden in Den Haag

 

De wandelingen duren zo’n 2 uur, zijn onder begeleiding van stadgids Remco Dörr en worden georganiseerd op 26 augustus, 2 september en 9 september. Op 26 augustus en 9 september starten de wandelingen om 13.00 uur. Op 2 september zal de wandeling in de avond plaatsvinden om 19.00 uur.

 

 

Kosten

De kosten zijn €7,50 per persoon en de tour is te boeken via VVV Den Haag. Reserveren kan telefonisch via 0900-340 35 05, via e-mail vvv@denhaag.com of aan de balie van VVV Den Haag (Spui 68).

Comments are closed.