Nu al vluchten boeken voor zomer 2015 naar Canada

Vanaf heden zijn alle Air Transat vluchten voor de zomer 2015 boekbaar op de website. Van april tot en met oktober 2015 zal Air Transat vanaf Schiphol naar Toronto, Vancouver en Calgary vliegen.
air-transat

25 jaar vanaf Amsterdam

“We hebben goed naar de markt geluisterd en de verschillende wensen meegenomen in het samenstellen van het vluchtschema. Ik denk dat we ook volgend jaar weer een mooi seizoen tegemoet gaan met veel vluchten van en naar Canada. Bovendien is het volgend jaar een jubileumjaar voor Air Transat in de Nederlandse markt. Het is dan namelijk 25 jaar geleden dat we zijn gestart met het aanbieden van vluchten vanaf Schiphol. Wij zullen er alles aan doen om er een mooi jaar van te maken en wat mij zeer tevreden stemt is het feit dat de eerste boekingen voor volgend jaar al binnen zijn gekomen. Laten we hopen dat goed voorbeeld goed doet volgen,” aldus Marc Koenis, General Manager van Air Transat.

 

ZIE OOK: Bestemmingen in Canada

Vluchtschema 2015 vanaf Amsterdam

  • Toronto: ma/di/do/za (23 april – 28 oktober 2015)
  • Vancouver: di/za/zo (9 mei – 17 oktober 2015)
  • Calgary: di (19 mei – 29 september 2015)

 
 

 
 

Comments are closed.