Een avond vol tuincircus bij Paleis het Loo

De barokke tuinen van Paleis Het Loo zijn deze zomer voor de tweede keer het toneel voor de ‘Parade van de Zomerkoning’. Een bont gezelschap van circusartiesten zorgt met verrassende acts onder leiding van de Zomerkoning voor een Avond vol Tuincircus. Het is hét openluchttheater van Apeldoorn met doorlopend entertainment voor jong en oud. Beleef de Parade op woensdag 30 juli en 6, 13, 20 en 27 augustus 2014.

Parade van de Zomerkoning

Het tuincircus van de Parade van de Zomerkoning sluit aan bij de tentoonstelling ‘Grace Kelly, prinses en stijlicoon’, die tot en met 26 oktober te zien is op Paleis Het Loo. Het vorstenhuis van Monaco is namelijk nauw verbonden met het Monte-Carlo International Circus Festival. Een bezoek aan de tentoonstelling ‘Grace Kelly, prinses en stijlicoon’ en een eventuele maaltijd voorafgaand aan de Parade van de Zomerkoning maken deze avond vol tuincircus compleet.

Van 19.30 tot circa 22.30 uur kan het publiek op diverse plaatsen in de tuinen in Apeldoorn genieten van een programma met veel voorstellingen en een indrukwekkende openings- en slotparade.
De tentoonstelling over Grace Kelly is open van 18.00 tot 19.30 uur, de tuinen zijn geopend vanaf 18.30 uur, start van de Parade om 19.30 uur.

 

 

Entreeprijzen Parade van de Zomerkoning 2014

In de online voorverkoop, inclusief toegang tot de Grace Kelly-tentoonstelling:
Volwassenen € 18,00
4 t/m 17 jaar € 13,00
0 t/m 3 jaar gratis entree.

Kaartverkoop Kassa, uitsluitend op de avond zelf, inclusief toegang tot de Grace Kelly-tentoonstelling:
Volwassenen € 21,00
4 t/m 17 jaar € 13,00
0 t/m 3 jaar gratis entree.

Voor gezinskaarten, kortingen en meer informatie over Paleis het Loo in Apeldoorn bekijk de website: paradevandezomerkoning.nl

Comments are closed.