Iberia hervat vluchten tussen Amsterdam en Madrid

Iberia biedt sinds gisteren tweemaal daagse vluchten aan tussen Amsterdam en Madrid. Vanaf 1 september wordt het aanbod uitgebreid naar drie vluchten per dag. Nederlandse passagiers kunnen zo in Madrid eenvoudig overstappen naar één van Iberia’s 64 bestemmingen
iberia-vliegtuig-schiphol

Uitstekende aansluitingen

De vluchttijden vanaf Amsterdam bieden uitstekende aansluitingen in Madrid naar Iberia’s 32 Spaanse bestemmingen, maar ook Lissabon en Oporto in Portugal, 11 steden in Afrika en het Midden Oosten, 5 in Amerika en 14 in Latijns-Amerika. Het Latijns-Amerikaanse netwerk wordt in september uitgebreid naar 16 bestemmingen met de toevoeging van Santo Domingo en Montevideo.

 

 

Nieuwe interieurs

Iberia is begonnen met alle lange-afstandsvluchten te voorzien van de nieuwe interieurs die nu al zijn ingevoerd op haar nieuwste A330-300 vliegtuigen die worden ingezet op routes naar de Verenigde Staten, Venezuela, Brazilië en Angola. Ook zijn de nieuwe interieurs al aanwezig op tien van haar 17 A340-600 vliegtuigen. Tegen het einde van 2015 zullen de vernieuwde stoelen met het nieuwe entertainmentsysteem aanwezig zijn op alle 17 A340-600 vliegtuigen die Iberia gebruikt op haar Latijns-Amerikaanse routes.

Nieuwe Business Plus

De nieuwe Business Plus (business class) beschikt over stoelen die zich ontvouwen in volledig platte bedden van bijna twee meter lang. Alle stoelen bieden direct toegang tot het gangpad, een persoonlijk entertainment systeem met 15.4-inch touch screens, een aanbod van 50 actuele films, 80 tv-series en documentaires, 400 muziek cd’s en een speciaal op kinderen afgestemde programmering. Iedere stoel in de Tourist Class (economy class) is uitgerust met een individuele touch screen waarbij dezelfde keuze aan entertainment aangeboden wordt als in de Business Plus.
iberia-toestel-onthaal-schiphol
Iberia hervat haar vluchten vanaf Schiphol nadat het bedrijf een jaar geleden een hervormingsplan startte, wat het de luchtvaartmaatschappij in staat stelde een betere concurrerende kostenstructuur te behalen. Naast Amsterdam hervat de Spaanse luchtvaartmaatschappij ook vluchten naar Santo Domingo, Montevideo, Istanbul, Athene en Stockholm.

Comments are closed.