WorldWide Campers wil met nieuwe naam campermarkt verder veroveren

Camperbroker WorldWide Campers is wel een nieuwe naam, maar zeker geen nieuwe speler op de markt van wereldwijde camperhuur. Onder de oude naam HolidayCampers was het aanbod vooral gericht op de bekende camperlanden Amerika en Canada. Om aan te geven dat consumenten ook bij deze Nederlandse camperbroker terecht kunnen voor camperhuur wereldwijd, is besloten om voortaan als WorldWide Campers te opereren.
worldwidecampers

Aanbod uitgebreid

Om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar met name kleinere kampeerauto’s in Europa, is het aanbod van WorldWide Campers recent uitgebreid met een drietal nieuwe leveranciers. Zo biedt Nordic Campers compacte kampeerauto’s in Noorwegen aan die het beste te omschrijven zijn als een ‘bed & breakfast op wielen’. Wie vanuit Nederland op pad wil met een kampeerauto kan bij Coolcampers terecht en voor een rondreis langs de zonnige Spaanse costa’s is nieuwkomer Southcamp uitermate geschikt. Een ander deel van de wereld dat de laatste jaren een populaire bestemming voor campervakanties is geworden, is Zuidelijk Afrika. WorldWide Campers heeft daarom Bobo Campers aan haar bestaande aanbod toegevoegd. Met deze campers is het toegestaan om een rondreis door Zuid-Afrika en Namibië te maken. Reizigers die Down Under willen camperen kunnen nu ook kiezen voor Mighty Campers. Debbie Heydanus, Sales Manager van WorldWide Campers vertelt:

Met een nieuwe naam en een aantal nieuwe leveranciers in ons aanbod, hopen wij met onze vertrouwde service de campermarkt verder te veroveren

 

 

Wereldwijde camperhuur

WorldWide Campers werkt samen met meer dan 30 camperverhuurders in Europa, Australië en Nieuw-Zeeland, Zuidelijk Afrika, de Verenigde Staten, Canada en Zuid-Amerika. Op de website van WorldWide Campers kan men eenvoudig een vrijblijvende offerte samenstellen en diverse leveranciers met elkaar vergelijken. Ook vindt men hier meer informatie over de verhuurlocaties, campertypes, verzekeringspakketten en tarieven. Voor vragen kan men terecht bij de ervaren medewerkers van de in Nederland gevestigde reserveringsafdeling van WorldWide Campers die van maandag tot en met zaterdag bereikbaar is op 030 – 6974964.

Comments are closed.