Canada nu nog voordeliger

Doordat de wisselkoers op dit moment erg gunstig is voor de Nederlandse toeristen, is het een absolute must om nu naar Canada te reizen.

canada-usa-car

Eén CA$ kost momenteel slechts €0,66, hierdoor is Canada gunstiger dan Amerika om naar toe op vakantie te gaan. Air Transat General Manager Marc Koenis:

Wij vliegen vanuit Amsterdam naar Toronto, Calgary en Vancouver. Al deze steden en hun omgeving hebben veel te bieden; van fantastische natuurparken tot bruisende stadscentra met geweldige winkelmogelijkheden en restaurants. Canada heeft voor elk wat wils en is op dit moment voordeliger dan ooit. Uiteraard vliegen we iedereen graag voor een scherp all-in tarief naar Canada.

Go west!

Elk jaar staat de West-Canadese stad Vancouver hoog in allerlei lijstjes zoals: ‘Beste Stad om in te wonen’ en ‘Beste stad om te bezoeken’. Daarom is dit dan ook een stad die je bezocht moét hebben. Nu met de gunstige wisselkoers is Vancouver dichterbij dan ooit! Air Transat vliegt 3x per week vanaf Schiphol met een moderne Airbus A330 naar Vancouver. De vlucht duurt ruim 9 uur en door het gunstige vliegschema kom je altijd in de middag in Vancouver aan. Na aankomst kun je dus meteen deze bruisende stad ontdekken!
 

 

Vluchtschema vanuit Nederland

Amsterdam – Toronto: ma/di/do/za
Amsterdam – Vancouver: di/za-zo
Amsterdam – Calgary: za
Voor meer informatie over de tarieven en vluchttijden verwijzen we graag naar onze website airtransat.nl

Comments are closed.