10e Amerikaanse bestemming voor Turkish Airlines

Na Boston in de Verenigde Staten is nu Montreal in Canada toegevoegd aan het netwerk van Turkish Airlines. De stad is hiermee de tiende bestemming in Amerika en naast Toronto de tweede in Canada.

montreal

Introductieprijzen voor retourtickets van Istanboel naar Canada’s op één na grootste stad Montreal zijn verkrijgbaar vanaf €845 (inclusief belastingen en toeslagen). Daarbij is er in de eerste zes maanden voor Miles&Smiles leden 25% extra korting op allerlei voordelen.

Montreal is de grootste stad van Quebec met een levendig centrum waar zowel culturele en commerciële activiteiten plaats vinden. Bijna alle winkels, hotels, restaurants, universiteiten en bezienswaardigheden worden dankzij het zogenaamde ‘Underground City Pedestrian Network’ met elkaar verbonden.
 

 
Buiten het centrum is Mount Royal de plek om te ontdekken. Deze groene, levendige en schone berg heeft de stad zijn naam gegeven en is een fenomeen buiten de stad. Verder zijn het Montreal International Jazz Festival en het Montreal World Film Festival wereldwijd bekende evenementen die de stad beroemd hebben gemaakt.

Montreal is met de verschillende musea, publieke tuinen, entertainmentcentra, wandel- en fietspaden, open-air galleries, strand en aparte architectuur voor iedereen aantrekkelijk.

Comments are closed.