Apenheul deelt uit tijdens meivakantie

Voor alle kinderen die ervan dromen dierverzorger te worden, houdt Apenheul tijdens de meivakantie een unieke prijsvraag. Wie goed raadt hoeveel apen er in totaal op 11 mei in Apenheul leven, mag een hele dag meelopen met de apenverzorgers. Van poep scheppen tot helpen tijdens een voederpresentatie: de winnaar maakt het mee.

Verzorg de ringstaat maki en haar baby

Verzorg de ringstaat maki en haar baby

Babyboom

Tot en met 11 mei kan iedereen een gokje wagen. En dat is moeilijker dan het misschien lijkt. Want alleen al gorillaleider Jambo heeft 6 vrouwen en 7 kinderen. Er zijn de afgelopen weken bovendien 6 ringstaartmaki’s en 5 doodshoofdapen geboren. Van die laatste verwacht Apenheul er op korte termijn nog 1. En ook bij de berberapen worden baby’s verwacht. Alle geboortes tellen natuurlijk mee voor de officiële eindstand op 11 mei.
 

 

Gratis ijs

Maar niet alleen de grote, nieuwe kinderschare maakt een bezoek aan Apenheul de moeite waard. Alle kinderen (t/m 16 jaar) krijgen in de meivakantie ook nog eens een gratis biologisch ijsje van Boerderijs. Het is dus op alle fronten genieten geblazen in Apenheul tijdens de vakantie.

Comments are closed.