Singles op zoek naar ware liefde in Apenheul

Apen leren mensen de liefde van hun leven vinden: Jambo, Toefik, Kevin en Jill laten singles zien hoe je je oerinstinct volgt. Samen met Apemanagement houdt Apenheul op vrijdag 18 april een bijzondere singlesdag. Mannen leren deze dag van gorilla Jambo hoe ze vrouwen kunnen imponeren. En bonobovrouw Jill laat vrouwen zien hoe ze mannen verleidt.

Singlesdag in de Apenheul

Singlesdag in de Apenheul

Singlesdag

Dat apen ons meer kunnen vertellen over hoe de liefde werkt, is niet vreemd. Immers, genetisch verschillen we maar 1,5% van bonobo’s. Bioloog Patrick van Veen (schrijver van o.a. Help, mijn baas is een aap en Oerinstincten van de liefde) laat singles in Nederland kennismaken met hun eigen oerinstincten bij de zoektocht naar een ideale partner. Singles krijgen nieuwe inzichten, veel tips en ontdekken hoe apen hun ideale partner verleiden. Natuurlijk is er ook gelegenheid om andere singles te ontmoeten.

 

 

Premium programma

Singles kunnen op 18 april van 11.00 tot 17.30 uur deelnemen aan een uniek programma in Apeldoorn. Zonder matchmakers, maar met een andere kijk op hun eigen biologie. Kaarten zijn voor € 30,- online te koop. Deze prijs is inclusief entree voor Apenheul, deelname aan het programma, een uitgebreide lunch, hapjes en drankjes en het boek Oerinstincten van de liefde. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij!

Singlesdag in de Apenheul

Singlesdag in de Apenheul

Speciale lezing

Om 11.30 uur houdt Patrick van Veen deze dag bovendien een speciale lezing op de gorillatribune Bongo Bonde van Apenheul. Iedereen is welkom, maar vol = vol. Kaarten voor Apenheul zijn te koop op de website.

Comments are closed.