Air Transat hervat vluchten naar Canada

De Canadese luchtvaartmaatschappij Air Transat vliegt vanaf 17 april weer tussen Schiphol en Canada.

air-transat

7 keer per week naar Canada

Voor Air Transat zal dit het 24e seizoen worden waarin het vluchten tussen Nederland en Canada aanbiedt. Zoals voorgaande jaren zullen Toronto (4x p/w), Vancouver (2x p/w) en Calgary (1x p/w) worden aangevlogen. General Manager Marc Koenis: “We kunnen niet wachten om met de vluchtoperatie te beginnen. Wij zijn inmiddels een bekend gezicht op Schiphol en zijn trots dat wij als enige Canadese luchtvaartmaatschappij vluchten tussen Nederland en Canada aanbieden.”

Canada voordelig voor Nederlandse toerist

Doordat de wisselkoers op dit moment erg gunstig is voor de Nederlandse toeristen is het een absolute must om nu naar Canada te reizen. Eén CA$ kost de reiziger op dit moment slechts €0,66, hierdoor is Canada voor de Nederlandse toerist ‘goedkoper’ geworden om naartoe te gaan. Koenis: “Wij vliegen naar Toronto, Calgary en Vancouver. Alle steden hebben veel te bieden voor de toeristen. Van fantastische natuurparken tot bruisende steden met geweldige winkelmogelijkheden en restaurants. Canada heeft zoveel moois te bieden en op dit moment is het goedkoper dan ooit. Uiteraard vliegen we de vakantiegangers graag naar Canada voor een scherp all-in tarief.”
 

 

Moderne vliegtuigen

De vloot van Air Transat bestaat uit 21 moderne Airbus toestellen (A310 en A330) die onlangs van een nieuw interieur zijn voorzien. Koenis: “Door deze upgrade van het interieur vliegen wij de passagiers nog comfortabeler naar hun bestemming. Zo zijn de stoelen in de A330 toestellen voorzien van 9 inch persoonlijke tv schermen en is er speciaal ‘mood lighting’ geïnstalleerd. De vakantie begint eigenlijk al aan boord van onze vliegtuigen.”

Comments are closed.