De 5 best gelezen artikelen deze week

Benieuwd naar wat deze week trending was op reisgebied? Wij hebben de 5 best gelezen artikelen voor jou op een rijtje gezet.

1. Record aantal inschrijvingen Head of the River: dit jaar op zaterdag én zondag 22 & 23 maart

Voor de openingsklassieker van het roeiseizoen; de Head of the River, die komend weekend 22 en 23 maart voor de 81ste keer wordt verroeid heeft zich weer een record aantal ploegen ingeschreven. Vorig jaar 510 ploegen, dit jaar 528! Lees hier het hele bericht.


2. Stralend lenteweer zorgt voor flitsende start Keukenhof

De eerste openingsdag van Keukenhof verloopt boven verwachting. Het zonnige lenteweer en een prachtig bloeiend park zorgen voor een fantastische eerste dag met meer bezoekers dan verwacht. Lees hier het hele bericht.


keukenhof

3. Wereld Wai Kru Ceremonie: nieuwe thaibokshelden & eeuwenoude tradities

De ‘Wereld Wai Kru Ceremonie’ is een jaarlijks terugkerend evenement in Thailand waarbij honderden thaiboksers uit de hele wereld bijeenkomen om hun thaiboksleraren en de oude thaibokslegendes eer te bewijzen. Afgelopen maandag 17 maart 2014 vond de 10e editie plaats. Lees hier het hele artikel van Manouk.

 

 

4. Friesland luidt seizoen in met wereldrecordpoging e-bike fietstocht

Wel eens 150 e-bikes in één lange rij achter elkaar zien rijden? Op zondag 30 maart 2014 kan dat tijdens de E-Bike Opstapdag in Friesland. Friesland wil hiermee het “Guinness World Record of Most Electrical Bicycles in one string” verbreken en opent hiermee het toeristisch seizoen 2014. Lees hier het hele artikel.

fietsen

5. Cuba Travel Network lanceert winactie om een zelf samen te stellen reis t.w.v. €5.000 naar Cuba te winnen

Cuba Travel Network heeft afgelopen week een online winactie gelanceerd. De hoofdprijs is een Cuba Travel Network voucher t.w.v. €5.000, waarmee de winnaar samen met een vriend of vriendin een reis naar Cuba zelf samen kan stellen op cubatravelnetwork.com. Lees hier het hele artikel.

Cuba-winactie

Op de hoogte blijven?

Wil je elke week dit overzicht in je mailbox krijgen? Vraag dan nu onze inspirerende nieuwsbrief aan.

Comments are closed.