Caribbean Tourism Organization organiseert Caribbean videowedstrijd voor kids

De Caribbean Tourism Organization Chapter Holland (CTO), organiseert dit jaar, in samenwerking met een aantal van haar Caribische partners, een videowedstrijd voor kids. Kinderen tot 16 jaar mogen in een filmpje van maximaal 4 minuten laten zien hoe hun Caribische droomvakantie eruitziet. Een deskundige jury kiest uit alle inzendingen vier gelukkige winnaars, die hun droomvakantie naar de Caribbean realiteit kunnen maken.

Fotograaf Cees Timmers

Fotograaf Cees Timmers

Kinderen mogen hun fantasie de vrije loop laten bij het maken van een filmpje voor deze videowedstrijd. Op een creatieve manier kunnen ze laten zien wat zij verwachten van een Caribische droomvakantie. Van de vlucht, het hotel, de stranden, het lekkere eten tot excursies en alles wat in hun ogen de vakantie perfect maakt.
 

 

Dromen worden werkelijkheid – de te winnen prijzen

In totaal worden de vier origineelste inzendingen beloond met reischeques om hun droomreis naar het Caribisch gebied te kunnen maken. Op deze manier kunnen de kinderen met hun ouders en eventuele broertjes of zusjes zelf de schoonheid van de Caribbean ervaren.

  • airberlin biedt twee winnaars een reischeque t.w.v. € 450,- voor een non-stop retourvlucht van Düsseldorf naar Cancun, Cuba, Curaçao, de Dominicaanse Republiek of Mexico.
  • De Belize Hotel Association beloont één gelukkige winnaar met een reischeque t.w.v. €450,- voor hotelovernachtingen en transfers in Belize.
  • Juliana’s Hotel, Dawn II en Sea Saba Dive Center bieden een reischeque t.w.v. € 450,- voor hotelovernachtingen en transfers op Saba.

Deelname en actievoorwaarden

De filmpjes moeten voor 2 juni 2014 worden verstuurd naar info@caribbean4u.nl o.v.v. Caribbean video wedstrijd 2014, naam, adres, telefoonnummer en leeftijd. Inzendingen mogen maximaal 4 minuten duren. Klik hier voor meer informatie en alle voorwaarden.

Comments are closed.