Julianatoren in een nieuw jasje!

Dat de Julianatoren aan het vernieuwen is, is al wel overduidelijk wanneer je bij het pretpark aan komt. Behalve het park zelf nam de Julianatoren ook haar beeldmerk flink onder handen met als resultaat een fraai nieuw logo.

julianatoren

Dankzij de bezoekers

Met alle vernieuwingen in en rondom het park besloot de directie dat het beeldmerk en de lange naam mee moesten veranderen. De naam “Familiepretpark Koningin Juliana Toren” waarmee het pretpark al jaren mee naar buiten komt werd in de volksmond al veelal afgekort. De meeste bezoekers spreken al over het Muizenpark of de Julianatoren. Ondanks dat een nieuwe naam uiteraard heel wat voeten in aarde heeft, werd de beslissing snel genomen. Het Apeldoornse pretpark zal voortuin naar buiten treden als de “Julianatoren”. En ook het logo is totaal vernieuwd. Jul de Muis, mascotte van het pretpark, staat vol trots in cartoon stijl afgebeeld boven het nieuwe naamgebruik in een modern lettertype. In combinatie met de frisse kleuren ziet het logo er fantastisch uit!

 

 

Nieuw logo, nieuw…

Vernieuwing, het magische woord bij de Julianatoren deze winter én voor aankomend seizoen wat 13 april van start gaat. Ontzettend veel staat er te gebeuren, aldus de woordvoerder van het pretpark. Wat er exact gaat gebeuren, wordt nog niet verteld. Maar dat het groots wordt, blijkt wel uit alles wat er gebeurd op en rondom de Julianatoren.

Comments are closed.