Turkish Airlines heeft nieuw entertainmentsysteem aan boord van 25 vliegtuigen

Turkish Airlines, de nationale luchtvaartmaatschappij van Turkije en lid van Star Alliance, heeft Thales TopSeries AVANT in-flight entertainment systeem geselecteerd aan boord van 25 vliegtuigen van het type Airbus A321 en 20 van het type Boeing B737

route-uitbreiding-turkish-airlines-meeste-landen-ter-wereld

Turkish Airlines vliegt op meer bestemmingen wereldwijd dan welke andere luchtvaartmaatschappij dan ook. Met een gemiddelde vlootleeftijd van 6 jaar, ver beneden alle belangrijke Europese collega’s, heeft de maatschappij in 2013 een groei van 23,6% in passagiersaantallen bereikt ten opzichte van 2012. De succesvolle airline heeft een gedurfde strategie ontwikkeld, waarbij ze zich positioneren als één van de top airlines die comfort voor passagiers hoog in het vaandel heeft staan. Als resultaat heeft SKYTRAX, ‘s werelds grootste adviesbureau in publieke luchtvaart, Turkish Airlines drie jaar op een rij tot beste luchtvaartmaatschappij van Europa verkozen.

Het entertainmentsysteem is compact en licht wat zorgt voor brandstofbesparing. De CEO van Turkish Airlines, dhr. Temel Kotil, zegt:

Superieure service is het onderscheidende kenmerk van Turkish Airlines, wat ons differentieert van onze concurrenten. Wij proberen onze passagiers de beste indruk te geven van de gastvrijheid uit Turkije. Wij zijn ons ervan bewust dat de diensten aan boord belangrijke onderdelen zijn voor de tevredenheid van onze passagiers en proberen ons altijd verder te ontwikkelen. Met dit nieuwe in-flight entertainmentsysteem zijn we ervan overtuigd dat we een toegevoegde waarde brengen in de service naar onze passagiers.

Dominique Giannoni, Thales’ IFEC Chief Executive Officer, geeft het volgende aan:

De focus van Turkish Airlines om passagiers een exceptionele reiservaring te bieden is bij beide te zien aan de moeite die zij hebben gestoken in het bouwen van een IFE platform, terwijl tegelijkertijd de ‘wow-factor’ behouden blijft. Alle klassen kunnen volop genieten van het nieuwe entertainmentsysteem conform de meest moderne technologie.

 

 

Turkish Airlines en Thales zijn een 10-jarige service-overeenkomst aangegaan voor de levering van media-inhoudelijke ondersteuning om een aantrekkelijke reiservaring te garanderen. Turkish Airlines zal beginnen met leveren voor de A321 toestellen in maart 2015 en voor de B737 toestellen in januari 2016.

Comments are closed.