Nieuwe app Costa Cruises laat gasten onbeperkt bellen en sms’en

Costa Cruises lanceert een compleet nieuwe app voor hun passagiers genaamd MyCosta Mobile. Deze app geeft gasten aan boord de mogelijkheid om zonder kosten en ongelimiteerd met elkaar contact te houden.

costa-cruises

Costa Cruise App

De applicatie voor smartphones en tablets is gemaakt om Costa passagiers de mogelijkheid te bieden om aan boord van alle 14 schepen uit de vloot onbeperkt met elkaar te bellen en te sms’en zonder dat daar enige kosten aan verbonden zijn, of je nou vlakbij Zuid-Amerika of Australië bent. De app is zeer gebruiksvriendelijk. Download simpelweg voor de cruise van start gaat de app uit de App store of Google Play store. Eenmaal aan boord hoeft er alleen nog maar verbinding gemaakt te worden met het WiFi netwerk van het schip. Na registratie is MyCosta Mobile klaar voor gebruik. De app zorgt ervoor dat passagiers met elkaar in contact kunnen blijven door middel van bellen en sms’en, maar kan ook worden gebruikt om naar een andere hut te bellen of naar bepaalde faciliteiten aan boord zoals de restaurants, Spa en tour office.

beschikbaar voor

MyCosta Mobile is beschikbaar voor de iOS 5.0 versies en hoger van de iPhone en iPad. Voor Android is de app beschikbaar voor smartphones en tablets die draaien op Android 2.3 en latere versies. De app is beschikbaar in 6 verschillende talen, namelijk Italiaans, Engels, Frans, Duits, Spaans en Portugees.

 

 

Media

Naast de app biedt Costa ook andere digitale kanalen aan om het optimale uit de cruisebeleving te halen. Zo kunnen passagiers hun ervaringen en foto’s delen in de Millions of Memories (millionsofmemories.costacruise.com). Sommige van deze foto’s zijn zelfs geselecteerd voor de 2014-2015 brochure.

Comments are closed.