Finnair, Japan Airlines en British Airways starten met joint fares tussen Europa en Japan

Finnair en oneworld alliantieleden Japan Airlines en British Airways hebben gezamenlijke tarieven boekbaar gemaakt voor vluchten tussen Europa en Japan, op vertrekdata na 1 april 2014. Klanten profiteren van flexibelere route opties en kunnen makkelijker vluchten mixen en matchen op basis van reisschema en prijs.

finnair-helsinki-airport-campagne

Finnair vliegt momenteel dagelijks naar Tokyo vanaf Helsinki. In het zomerseizoen vliegt Finnair ook dagelijks op Osaka en Nagoya, in het winterseizoen worden deze bestemmingen vijf keer per week aangedaan. Hiermee verbindt Finnair de Japanse steden met meer dan 50 Europese bestemmingen. Japan Airlines en British Airways vergroten komende zomer hun vluchtcapaciteit tussen Japan en Europa en verbeteren tegelijkertijd de vluchttijden. Vanaf mei vliegt British Airways twee keer per dag op Tokyo, op zowel de luchthaven van Haneda als Narita. Japan Airlines gaat vanaf 30 maart 2014 nieuwe non-stop dagvluchten uitvoeren tussen Haneda en Londen.

 

 

Comments are closed.