Vakantiesalon Vlaanderen: Opnieuw bezoekersrecord!

De voorbije dagen bezochten 80.598 bezoekers het Vakantiesalon Vlaanderen in Antwerpen. Dat is 5% meer dan vorig jaar en daarmee wordt het record van vorig jaar gebroken. Het Vakantiesalon Vlaanderen bevestigt hiermee dat de beurs de belangrijkste en grootste vakantiebeurs in Vlaanderen is. Niet alleen de organisatoren zijn blij met de belangstelling voor het Vakantiesalon Vlaanderen in Antwerpen, ook de exposanten zijn laaiend enthousiast. De vernieuwde aanpak zorgt duidelijk voor meer bezoekers: de themadag over de Eerste Wereldoorlog, de integratie van B&B EXPO, de gratis workshops, de aandacht voor nieuwe vakantieformules – zoals motorvakanties- en bestemmingen, het SOS Wereldhulpplein zijn slechts enkele voorbeelden van de nieuwe aanpak. Dit zorgt voor een nieuw en jonger publiek dat zich terdege wil informeren door professionelen uit de sector.

Vakantiesalon Vlaanderen

Florent Godin, directeur van Conceptum Exhibitions dat al een paar jaar het Vakantiesalon Vlaanderen organiseert, is net als de bezoekers en de exposanten een tevreden man:

De 80.598 bezoekers waarderen de vernieuwde aanpak van de beurs die een breed gamma van vakantieformules voorstelt. Maar ook de exposanten zijn tevreden want tientallen hebben nu al ingeschreven om ook volgend jaar weer in Antwerpen aanwezig te zijn.

 

 

Volgend jaar vindt het Vakantiesalon Vlaanderen van 22 tot 26 januari 2015 plaats, ook weer in Antwerp Expo.

Comments are closed.