Vanuit Landal Alpine Lodge Lenzerheide direct toegang tot nieuwste skigebied

Gasten van Landal Alpine Lodge Lenzerheide kunnen rechtstreeks vanuit hun nieuwe lodge prachtige skitochten maken door Zwitserlands nieuwste top 10 skigebied Arosa-Lenzerheide. Een nieuwe ultramoderne pendellift verbindt de beide skigebieden en zorgt voor een nieuw wintersportgebied met meer dan 225 kilometer aan pistes. Graubünden heeft 40 jaar op de verbinding van de skigebieden Arosa en Lenzerheide moeten wachten.

alpine-lodge-lenzerheide

Landal Alpine Lodge Lenzerheide ligt op 1.500 m hoogte, dichtbij bergmeer Heidsee en op loopafstand van de dorpskern van Lenzerheide (Graubünden). Deze exclusieve lodge voor
luxezoekers biedt haar gasten ski-in/ski-out mogelijkheden. De 96 woningen en penthouses (2-, 4-, 6- en 8-persoons) en chalets (6- en 8-persoons) danken hun chique uitstraling aan de luxe
uitrusting en het hoge afwerkingsniveau. Alle woningen zijn voorzien van open haard en de luxe woningen zijn uitgerust met privé-sauna. De centrale voorzieningen bestaan uit onder meer een receptiegebouw, kinderspeelruimte, overdekt zwembad met relaxruimte, fitnessruimte, restaurant en vergaderaccommodatie.

Dit is een van onze meest exclusieve bestemmingen, bedoeld voor gasten die op zoek zijn naar iets heel bijzonders. Dankzij de nieuwe verbinding is Arosa-Lenzerheide nu het grootste skigebied van Graubünden en behoort het tot de top 10 van grootste wintersportgebieden in Zwitserland. Dat past helemaal bij de uitstraling van dit resort. Daar bovenop heb je hier het Freeride- en snowpark plus 52 km langlaufloipe,

aldus Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal GreenParks.

 

 

Ook voor de zomer

In de zomer zijn er vele activiteiten te ondernemen in de mooie omgeving met 305 km fietspaden,
170 km wandelpaden, 18-holes golfbaan, de langste rodelbaan ter wereld, het hoogst gelegen
klimpark van Zwitserland, de in- en outdoor tennisbanen en het dichtbij gelegen Spa en
Wellnessbad H2Lai. Vliegen kan via Zürich Airport op 138 km afstand.

Voor meer informatie kan men terecht op landal.nl/lenzerheide.

Comments are closed.