airberlin presenteert zomeraanbod 2014 op Vakantiebeurs

Tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht stelt airberlin deze week haar aanbod voor de komende zomerperiode voor. Vooral bestemmingen naar de VS staan hierbij centraal.

airberlin

Bij een gezamenlijke stand met de luchthaven Düsseldorf en Fort Myers Southwest Florida Airport kunnen bezoekers informatie inwinnen over het uitgebreide vluchtaanbod van de op een na grootste Duitse luchtvaartmaatschappij. airberlin vliegt tijdens de zomer van 2014 tot wel elf keer per week naar Florida. Vanaf het knooppunt in Düsseldorf zijn er dagelijks aansluitingen naar Miami. Bovendien biedt airberlin als enige Europese luchtvaartmaatschappij een non-stopverbinding met drie vluchten per week naar Fort Myers. Daarnaast vertrekt airberlin deze zomer tien keer per week vanaf Düsseldorf naar New York. Voor passagiers uit Nederland is de luchthaven in de hoofdstad van de deelstaat Noordrijn-Westfalen vanwege de prima ligging dichtbij de grens zeer goed te bereiken. Nederlandse passagiers profiteren van een goede treinverbinding alsook van de gunstige parkeermogelijkheden.

Zomerdienstregeling

Met de zomerdienstregeling biedt airberlin haar passagiers voor de eerste keer een wekelijkse verbinding vanaf Düsseldorf naar Corsica evenals meerdere vluchten per week naar Madrid. Daarnaast biedt airberlin twee nieuwe frequenties en dus in totaal vier vluchten per week vanaf Düsseldorf naar Tel Aviv.

 

 

Aantrekkelijk aanbod

Ook wat betreft de toeristische langeafstandsvluchten heeft airberlin met Curaçao, Cuba, Mexico, de Dominicaanse Republiek en het Thaise vakantie-eiland Phuket een aantrekkelijk aanbod. airberlin vliegt dagelijks vanaf Düsseldorf naar Abu Dhabi en biedt samen met haar strategische partner Etihad Airways aansluitingen naar bijvoorbeeld Bangkok, Sri Lanka, 
de Maldiven of de Seychellen aan. Ook Australië is met airberlin en Etihad Airways via 
Abu Dhabi bereikbaar en geldt als kortste one-stopverbinding vanuit Duitsland naar Down Under.

Kortingsbonnen

Tijdens de Vakantiebeurs deelt airberlin op de beurs elke dag kortingsbonnen uit aan de bezoekers. Met elke kortingcode kunt u bij de boeking van een long distance flight met airberlin 25 euro per persoon besparen. Meer informatie over deze actie is te vinden op airberlin.com/vakantiebeurs.

Passagiers kunnen bij airberlin minimaal een stuk bagage tot 23 kilo gratis meenemen (uitzondering: Just Fly-tarief). Houders van een topbonus service card hebben bovendien de mogelijkheid om kosteloos zitplaatsen te reserveren of sportbagage zonder toeslag te vervoeren. Deelnemers aan het frequent flyer-programma van airberlin kunnen op alle vluchten topbonus-miles sparen en inwisselen.

Comments are closed.