Thalys start verkoop tickets naar nieuwe bestemming Lille

Vanaf vandaag kunnen reizigers Thalys treintickets reserveren naar de nieuwe bestemming Lille. De 1e trein vertrekt op 12 april. De reistijd vanaf Amsterdam naar Lille, via de tussengelegen stations Antwerpen en Brussel, bedraagt 2 uur en 40 minuten.
thalys-trein-amsterdam-lille

Franck Gervais, CEO van Thalys International, reageert op de nieuwe bestemming in het Thalys netwerk:

Vanzelfsprekend ben ik blij met deze uitbreiding. Lille is een mooie stad die toeristen veel te bieden heeft. Maar ook zakelijke reizigers bieden we hiermee de gelegenheid in comfort naar hun bestemming te reizen om uitgerust aan hun vergadering te beginnen. Veel mensen kennen ons van onze populaire bestemming Parijs. Lille is nu naast Parijs – buiten de seizoensverbindingen om – de tweede Franse bestemming in ons aanbod. Een nieuwkomer die zeker het ontdekken waard is.

Prijzen en reistijden

Reizen met Thalys is zoals gebruikelijk snel en comfortabel. Reizigers zijn vanaf Amsterdam binnen twee uur en veertig minuten in Lille. Een ticket boeken kan al vanaf € 29,- in Comfort 2 en voor € 69,- in Comfort 1.

 

 

Twee heen- en terugreizen op doordeweekse dagen

Vanaf Amsterdam vertrekt dagelijks om 07.18 uur een Thalys naar Lille. Van maandag tot en met donderdag is er een extra verbinding om 16.18 uur vanuit de hoofdstad. Onderweg naar Lille doet Thalys ook de stations Antwerpen en Brussel aan.

Dienstregeling Lille – Amsterdam*

Ook vanuit Lille is er volop keus. Op doordeweekse dagen kunnen reizigers kiezen uit twee verbindingen per dag, in het weekend is er een verbinding.

Maandag tot en met vrijdag: 11.59 uur en 21.06 uur vanaf Lille Europe
Zaterdag: 10.06 uur
Zondag: 21.06 uur
* Via station Brussel, Antwerpen, Rotterdam en Schiphol

Tickets zijn vanaf vandaag online te reserveren. de Thalys app en de overige gebruikelijke verkoopkanalen.

Comments are closed.