Hardlopers uitgedaagd te racen tegen A380 in Zuid Afrika

Om de lancering van de route Londen-Johannesburg van British Airways met de nieuwe Airbus A380 kracht bij te zetten, biedt de Britse luchtvaartmaatschappij wereldwijd vijf hardlopers de kans van hun leven! Hardlopers worden opgeroepen voor een race tegen een Airbus A380 van British Airways op zondag 2 februari 2014 in Johannesburg.

De A380 van BA.com

De A380 van BA.com

Zuid-Afrikaanse rugbyspeler Bryan Habana

De Zuid-Afrikaanse rugbyspeler Bryan Habana nam deze zomer al de uitdaging aan om te racen tegen de Airbus A380 van British Airways … en hij WON! Nu krijgen anderen de kans te bewijzen dat ze het uithoudingsvermogen, de kracht en de snelheid hebben om tegen dit vliegtuig te racen over 200 meter.

 

 

Op de website BA.com/ManVsPlane moeten deelnemers in maximaal 50 woorden vertellen waarom British Airways hen zou moeten kiezen voor deze ongelooflijke uitdaging! Vijf winnaars worden geselecteerd om met British Airways van Londen Heathrow naar Johannesburg te vliegen op zaterdag 1 februari 2014 en om de volgende dag de race van hun leven te lopen.

De deelnemer met de snelste tijd van de dag, wint een duoticket op een rechtstreekse vlucht heen en terug vanuit Londen Heathrow in de luxueuze Airbus A380. De zoete smaak van succes kan dus worden genoten in Los Angeles, Hong Kong of Johannesburg.

Comments are closed.