Bekende Surinamers duiken in de Surinaamse keuken op de Vakantiebeurs

Een bezoek aan het land Suriname staat gelijk aan een culinaire ontdekkingsreis. De Surinaamse keuken is een mix van gerechten uit internationale keukens zoals de Hindoestaanse, de Creoolse, de Javaanse, de Chinese, de Nederlandse, de Joodse en de Portugese. Aankomende Vakantiebeurs kun je letterlijk proeven wat Suriname als Vakantieland te bieden heeft wanneer chefkok Patrick Rechards de lekkerste Surinaamse gerechten bereidt op de stand van Stichting Toerisme Suriname. En hij doet dit niet alleen. Samen met vrienden, waaronder Jörgen Raymann, Gerda Havertong en Roué Verveer, geeft Patrick iedere dag een kookdemonstratie op de stand van Stichting Toerisme Suriname.

suriname-tante-es

Patrick’s Catering

Sinds 1995 runt Surinaamse chefkok Patrick Rechards zijn cateringbedrijf Patrick’s Catering. Onder andere Job Cohen, Jörgen Raymann en de voetballers van Ajax behoren tot zijn fans. Niet alleen BN-ers genieten van zijn kookkunsten, ook hoogwaardigheidsbekleders zoals de Koning van Ghana, voormalig premier Balkenende, diverse ministers en zelfs prinses Beatrix hebben van zijn gerechten mogen genieten. Patrick Rechards laat mensen middels de Surinaamse keuken kennis maken met het land Suriname.

Proef eten uit Suriname op de vakantiebeurs

Proef eten uit Suriname op de vakantiebeurs

Suriname heeft als land ontzettend veel te bieden maar voor mij heeft de Surinaamse keuken de allergrootste aantrekkingskracht. Niet alleen wát je eet, maar ook wáár je eet is ontzettend belangrijk. Om mensen de meest authentieke Surinaamse gerechten te laten proeven importeer ik mijn producten direct uit Suriname. Maar mijn allerlekkerste gerechten maak ik toch echt in Suriname zelf, in de kleurrijke straten van Paramaribo waar de producten zo van het land komen en je omringd bent met de meest gastvrije en gezellige mensen. Als het eten met liefde gemaakt is op zo’n mooie locatie, smaakt alles beter. Alleen dat is al een reden om Suriname te bezoeken!

Aldus Patrick Rechards.

 

 

Vakantiebeurs

Op de Vakantiebeurs krijgen bezoekers vast een voorproefje deze authentieke Surinaamse keuken wanneer chefkok Patrick Rechards samen met verschillende bekende Surinamers diverse Surinaamse gerechten bereidt op de stand van Stichting Toerisme Suriname. Ervaar (en proef!) het zelf.
Stichting toerisme Suriname staat van 14 tot en met 19 januari op de Vakantiebeurs in Utrecht in hal 4 stand C 90. Patrick Rechards is iedere dag tussen 11:30 en 17:30 aanwezig op de stand.

Comments are closed.