Malaysia Airlines introduceert nieuwe Thaise bestemming

De Maleisische luchtvaartmaatschappij Malaysia Airlines gaat vanaf 3 februari 2014 vier keer per week vliegen tussen Kuala Lumpur en de Thaise badplaats Krabi. Het is de derde bestemming in Thailand die Malaysia Airlines aanvliegt.

thailand-malaysia-airlines-nieuwe-bestemming

Nieuwe route

Op de nieuwe route zet Malaysia Airlines een B737-800 toestel in voor de lijndiensten op maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag. MM770 vertrekt om 14.55 uur vanuit Kuala Lumpur en komt om 15.40 uur in Krabi aan. De retourvlucht MH771 vertrekt om 17.20 uur uit Krabi en landt om 20.05 uur in Kuala Lumpur.

 

 

De parel van de Andaman Zee

Krabi, ook wel de parel van de Andaman Zee genoemd, staat bekend om de mooie ligging, met kalkstenen kliffen en prachtige stranden. Het is een uitstekende uitvalsbasis voor tripjes naar het binnenland, nabijgelegen watervallen en grotten of naar één van de omliggende Nationale Parken met meer dan 130 eilanden waaronder Koh Phi Phi en Koh Lanta.

Naast Krabi vliegt Malaysia Airlines wekelijks 35 keer naar de Thaise hoofdstad Bangkok en 21 keer naar het vakantie-eiland Phuket in het zuiden van Thailand.

Giles Gilbert, Area Manager Benelux, Scandinavië en Finland van Malaysia Airlines:

Thailand is ook voor Nederlanders een populaire bestemming. De nieuwe route tussen Kuala Lumpur en Krabi betekent ook voor deze passagiers meer reisopties. Bijvoorbeeld in combinatie met onze dagelijkse vlucht van en naar Amsterdam en een stopover in de bruisende metropool Kuala Lumpur. Met een 5-sterren service aan boord en concurrerende tarieven zorgt Malaysia Airlines voor een goed begin en eind van een onvergetelijke reis.

Comments are closed.