British Airways Sale van start

Is meer zien van de wereld jouw goede voornemen voor 2014? Dan is dit het moment om een trip te boeken, want de British Airways Sale is van start met aanbiedingen naar de meest uiteenlopende bestemmingen ter wereld zoals San Francisco, Dubai of Rio de Janeiro.

De A380 van BA.com

De A380 van BA.com

Korting op vluchten vanaf Amsterdam en hotspots

British Airways biedt korting op vluchten tussen Amsterdam en Rotterdam en hotspots zoals Washington, Johannesburg en Hongkong. De boekingsperiode van de actie is tot en met 28 januari. Aangezien de tickets geldig zijn tot 15 juni, is dit de perfecte kans om de winterblues te voorkomen op de meest aangename bestemmingen ter wereld.

Katinka van Ekeren, commercial manager British Airways en Iberia in Nederland:

Naast World Traveller (economy class) aanbiedingen, gelden tijdens de Sale ook zeer aantrekkelijke tarieven in World Traveller Plus (economy plus) en Club World (business Class). Voor een kleine toeslag geniet je van de extra service en start je die welverdiende vakantie helemaal ontspannen.

 

 

Klanten kunnen gebruik maken van deze aanbiedingen en andere promoties via ba.com. Ga ook voor de meest recente prijzen naar onze website. Ook zijn de volledige vluchtschema’s van British Airways beschikbaar, waar klanten kunnen boeken, betalen en online inchecken.

Comments are closed.