Hannick Reizen muziekreizen brochure 2014

Hannick Reizen, marktleider op het gebied klassieke muziekreizen, presenteert haar nieuwe brochure voor voorjaar en zomer 2014. Totaal 44 klassieke muziekreizen in groepsverband, met maar liefst 10 primeurs en een groot aanbod individuele maatwerk reizen.

hannick-reizen-nieuwe-brochure-2014-muziek

Jubileum 2014 – 150 jaar Richard Strauss

De Duitse componist Richard Strauss werd 150 jaar geleden geboren. Hij was een groot orkestrator en behoorde tot de meest veelzijdige en vooraanstaande componisten van zijn generatie. De stad Dresden is onlosmakelijk met Richard Strauss verbonden. In de brochure vindt men een reis naar Dresden met een jubileumconcert van de Sächsische Staatskapelle o.l.v. Christian Thielemann.

 

 

Nieuw: luxe cruise naar de Zwarte Zee

Nieuw is de muziekcruise naar de Zwarte Zee. Tijdens de luxe 11-daagse cruise maakt men kennis met de historische steden Boedapest, Belgrado, Veliko Tarnovo en Boekarest. Vrijwel dagelijks een privéconcert aan boord; verder concerttoelichtingen, muzieklezingen en facultatieve opera.

Combinatie reizen

Het aanbod combinatiereizen is sterk uitgebreid: enkele dagen verblijf in een interessante muzieksteden, vaak in combinatie met een festival. In 2014 o.a. Abu Dhabi en Dubai, Rome en Florence, Boedapest en Wenen, Leipzig en Dresden, Parijs en Nohant Festival, Verona en Puccini Festival.

Individueel & Maatwerk neemt verder toe

Steeds meer individuele muziekliefhebbers laten hun muziekreis geheel op maat samenstellen, een reis die optimaal aansluit op de persoonlijke behoefte. Voor de individueel ingestelde reizigers biedt Hannick Reizen in 2014 muziekreizen naar Verona, Milaan, Valencia, Turijn, Rome, Florence, Wenen, Boedapest en naar grote muziekfestivals. Het aanbod muzikale autorondreizen is fors uitgebreid.

Nieuw: samenwerking Hannick Reizen en Innsbruck Tourismus

Hannick Reizen biedt in samenwerking met Innsbruck Tourismus in 2014 een aantal reizen met thema muziek, cultuur en natuur aan naar Innsbruck en regio. O.a. een muziekreis naar het Festival Oude Muziek en muzikale autorondreizen door het indrukwekkende Alpenlandschap.

Nieuwjaarsborrel – zondag 19 januari 2014

In het teken van ‘2014, een rijk muzikaal jaar’ nodigt Hannick Reizen klanten uit voor een Nieuwjaarsborrel op het kantoor aan de Geestbrugweg 28 in Rijswijk. Muziek(reizen), champagne en gezellig samenzijn vormen de ingrediënten van de middag. Er worden korte muzieklezingen gehouden. Uitgebreide informatie vindt men op de website.

Comments are closed.