Travelhome lanceert winactie tijdens Vakantiebeurs

Om bezoekers aan de Vakantiebeurs te stimuleren per openbaar vervoer naar Utrecht te reizen, lanceert camperreisorganisatie Travelhome een winactie.
canada-camper-fraserway

Bezoekers die een NS Voordeelkaart kopen (combikaart vervoer plus toegang beurs) maken kans, tijdens de beursdagen van woensdag 15 januari tot en met zondag 19 januari, op het winnen van een 2-weekse campervakantie in Canada. Onze bijdrage om het autogebruik tijdens de beursdagen enigszins in te dammen.

Aldus Travelhome directeur Perry van de Wiel.

Bezoekers moeten het combikaartje tonen aan een van de personeelsleden van Travelhome op hun stand op de Vakantiebeurs in hal 3, standnummer 03.A028. De combikaart is te reserveren via spoordeelwinkel.nl en is goedkoper dan de treinrit en toegangskaart apart te betalen.

Camperland Canada

Canada is een camperland bij uitstek. Ruimte, natuur, cultuur, fascinerende steden en prachtige attracties. Het is de droom van veel Nederlandse vakantiegangers om daar ooit eens per camper rond te reizen. En die hartenwens zou met de bezoekersactie van Travelhome in samenwerking met luchtvaartmaatschappij Air Transat en camperverhuurder Fraserway wel eens in vervulling kunnen gaan. Startpunt van de te winnen camperreis is de stad Toronto. De winnaar kan zijn eigen route bepalen maar aanbevolen wordt in ieder geval een bezoek aan de spectaculaire Niagara Falls met de Maid of the Mist – de boot die dicht langs de watervallen vaart. Kampeer met de camper in het Algonquin Provincial Park, een van de populairste parken in de regio waar men elanden, herten en bevers kan spotten of huur een kano en maak een tocht over Canoe Lake.

 

 

Winactie

Bezoekers van de Vakantiebeurs die besloten hebben om de auto thuis te laten en met de trein naar Utrecht af te reizen maken kans op deze schitterende 2-weekse camperreis naar Canada inclusief camper en vliegreis. Wil men kans maken op deze prijs met rondreizen in de maand april, mei, juni, sep of oktober 2014, ga dan naar de stand van Travelhome in hal 3, toon het NS Voordeelkaartje aan een van de Travelhome werknemers en laat de adresgegevens achter. De winnaar wordt 31 januari geïnformeerd.

Travelhome is sinds 1986 specialist op het gebied van camperreizen en is een
dochteronderneming van de ANWB. Luchtvaartmaatschappij Air Transat vliegt vanaf Nederland naar Toronto, Vancouver en Calgary. Voor nadere informatie over het campervakantieaanbod zie Travelhome.

Comments are closed.