Sawadee inspireert reizigers met rondreis.tv

Touroperator Sawadee lanceert een nieuw platform om reizigers op een innovatieve manier te inspireren. Aan de hand van een interactieve kaart kunnen reizigers eenvoudig de wereld ontdekken. Sawadee reisexperts introduceren met behulp van korte filmpjes de highlights van 23 Sawadee bestemmingen. Reizigers kunnen na het bekijken van de video’s persoonlijk contact opnemen met de reisexpert van elke gewenste bestemming.

sawadee-reizen-rondreis

Inspireren door middel van beeld

Met de website Rondreis.tv slaat Sawadee een nieuwe koers in als het gaat om het inspireren van reizigers. De nieuwe website is een verzameling van filmpjes met de vele wereldse bestemmingen die de avontuurlijke touroperator aanbiedt. In de filmpjes introduceren reisexperts op een originele en persoonlijke wijze bestemmingen; van Cuba tot aan Indonesië. De filmpjes zijn kort, krachtig en benadrukken de highlights van Sawadeereizen.

Floris Fluitsma, CEO van Sawadee Reizen:

De wijze van informatie aanbieden verandert; het kan persoonlijker, meer inspirerend en zeker ook gemakkelijker. De klant wil een goed beeld de bestemming en persoonlijke aandacht. Met Rondreis.tv wil Sawadee haar klanten inspiratie bieden door middel van originele videobeelden in aanvulling op tekst en foto’s. De video’s geven informatie over de verschillende bestemmingen die wij aanbieden en de Sawadee manier van reizen komt tot leven. Voor meer informatie, zijn de Sawadee reisexperts iedereen graag persoonlijk van dienst.

Sawadee Reizen

Sawadee Reizen, onderdeel van de PEAK Adventure Travel Group Ltd, organiseert sinds 1983 avontuurlijke groepsrondreizen naar bijzondere bestemmingen waarbij beleving van natuur en cultuur centraal staat, met aandacht voor duurzaamheid en lokale bevolking.

Comments are closed.