Sterren & experts kenmerken Seabourn Sojourn

Luxe cruiserederij Seabourn brengt gedurende haar wereldcruise in 2014 een indrukkwekkend scala aan beroemdheden, entertainers en gastdocenten aan boord, waaronder niemand minder dan voormalig CIA-agent Tony Mendez.

seabourn-cruise

seabourn-cruise-1

Seabourn Converstations

Als onderdeel van het ‘Seabourn Conversations’ programma, brengt Seabourn beroemde gastsprekers aan boord tijdens de 116-daagse wereldcruise met het schip Seabourn Sojourn. De Sojourn vertrekt op 4 januari 2014 vanuit Los Angeles en de cruise eindigt in Venetië op 1 mei 2014. Gastsprekers zijn onder andere Patti LuPone, winnaar van twee Tony Awards; voormalig CIA-agent Tony Mendez, wiens heldendaden inspireerden tot de film Argo en Dennis Conner, een Amerikaanse zeiler die vier keer de America Cup won.

“Onze gastsprekers zijn net zo intrigerend en werelds als de bestemmingen die we bezoeken tijdens de wereldcruise”, zegt John Delaney, Senior Vice President, Marketing en Sales bij Seabourn. “Niet alleen zullen zij onze gasten vermaken en verrassen met hun talent, expertise en kennis, ze zullen ook onderdeel zijn van het sociale leven aan boord, hetgeen de ervaring van onze gasten aan boord zal verrijken.”

In aanvulling op de ‘Celebrity Conversations’ met LuPone, Mendez en Conner biedt Seabourn Sojourn ook ‘Arts Conversations’ met onder andere David Smith, fotograaf en reisjournalist; ‘Culinary Conversations’ met Andrew Fairlie, een Schotse twee Michelin sterrenchef; ‘Cultural & Destination Conversations’ met Ronald Sampson, voormalig commandant van het Britse Rijk voor diplomatieke diensten en Dr. Thomas Lippman, journalist en auteur gespecialiseerd in het Midden-Oosten. Een actuele lijst met geplande ‘Seabourn Conversations’ gastsprekers kan hier bekeken worden.

De 116-daagse wereldcruise van Seabourn Sojourn doet 53 havens aan, in 20 landen. Havens in onder andere Hawaï, de Stille Zuidzee en Australië, Indonesië en Zuidoost-Azië, India en de Middellandse Zee worden bezocht. De all-inclusive tarieven voor de volledige wereldcruise beginnen bij €36.299,00 per persoon, op basis van twee personen inclusief een tal van gratis voorzieningen. Voor gasten die niet de gehele cruise kunnen meevaren zijn er korte segmenten beschikbaar vanaf 26 dagen met cruise-only tarieven vanaf € 6.769,00 per persoon, op basis van dubbele bezetting. De bijzondere gastsprekers in combinatie met de wereldse bestemmingen en het all-inclusive tarief maken van een Seabourn cruise een unieke ‘once-in a lifetime’ ervaring.

Comments are closed.