Nieuwe bestemmingen en meer vluchten zomer Finnair

Het nieuwe zomerschema van Finnair, beginnend vanaf 30 maart 2014, bevat drie nieuwe seizoensbestemmingen; Pisa, Biarritz en Alanya. Daarnaast biedt Finnair meer vluchten aan naar Düsseldorf, Zürich, Antalya en Vaasa. De vluchten naar Xi’an gaan vanaf 30 maart van start, de vluchten naar Hanoi vanaf 2 juni.
finnair-airplane-1

2 Keer per week vluchten

Vanaf 21 juni biedt Finnair twee keer per week vluchten aan naar Pisa, Italië en Biarritz, Frankrijk. Ook verdubbelt Finnair de dagelijkse vluchten naar Düsseldorf en Zürich van twee naar vier.

 

 

Tevens vliegt Finnair drie keer per week naar Alanya, Turkije, vanaf april tot augustus. Finnair vliegt al naar Atalya en deze zomer worden meer vluchten ingezet. Totaal gaan er acht vluchten per week naar Turkije, waarvan de meeste vluchten overdag zijn.

Er worden ook extra vluchten naar Vaasa, Finland aangeboden, waaronder een avondvlucht die om 18.10 vertrekt vanaf Helsinki. Hiermee speelt Finnair in op de vraag van de lokale zakenmarkt. Finnair gaat in totaal 6 vluchten per dag naar Vaasa uitvoeren.

Om aan de vraag van passagiers te voldoen, komen er ook meer vluchten naar Kopenhagen, Dubrovnik, Malaga, Parijs, Rome en Tel Aviv in de periode van juni tot augustus. Een andere populaire bestemming die ook komende zomer wordt aangeboden is Toronto. Vluchten naar Toronto worden tussen 1 juni en 21 september uitgevoerd met een Airbus 330. Een andere bestemming die terugkeert is Chicago, die via de codeshare overeenkomst met oneworld partner American Airlines wordt aangeboden.

Naast deze nieuwe bestemmingen en extra vluchten in het zomerseizoen, biedt Finnair in het winterseizoen van 2014 Tromsø als nieuwe bestemming aan. Finnair gaat 3 keer per week vliegen naar deze Scandinavische stad in het verre noorden van Noorwegen, vanaf 1 januari tot 28 maart 2014.

Comments are closed.