Internationale fotowedstrijd van Turkish Airlines

Turkish Airlines nodigt amateur en professionele fotografen wereldwijd uit om deel te nemen aan de internationale fotowedstrijd ‘Bridges & People’ van het inflight magazine Skylife. De beste inzendingen maken kans op tickets ter waarde van $3.000 tot $15.000.
turkish-airlines-fotowedstrijd

Bridges & People

Het inflight magazine van Turkish Airlines, Skylife, verbindt al 30 jaar verschillende landen en culturen. Om dit te vieren heeft Turkish Airlines de fotowedstrijd ‘Bridges & People’ in het leven geroepen. De fotowedstrijd is toegankelijk voor fotografieliefhebbers wereldwijd. Het thema is het bouwen van bruggen tussen mensen, culturen en maatschappijen. Deelnemen kan tot 16 november 2013.

Een jury bestaande uit gerenommeerde Turkse fotografen selecteert op 21 november de top drie van ingezonden foto’s. Op 25 november maakt Turkish Airlines de winnaars bekend. De top drie wint tickets ter waarde van respectievelijk $15.000, $6.000 en $3.000, te gebruiken op vluchten naar alle 236 bestemmingen die Turkish Airlines aanvliegt. Daarnaast kiest de jury 80 foto’s voor een fototentoonstelling. Deze fotografen ontvangen een Turkish Airlines modelvliegtuig.

Aanmelden kan op yarisma.skylife.com/en

Comments are closed.