Top 10 mooiste wereldbestemmingen

Uit onderzoek van touroperator Sawadee is gebleken dat de Nederlandse reiziger het liefst op vakantie gaat buiten Europa. Nieuw-Zeeland is verreweg de populairste bestemming, gevolgd door India en Myanmar. Voor reizigers die nog geen droomvakantie op het oog hebben organiseert Sawadee op 28 juli een informatiedag in Amsterdam.

Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland

Mooiste wereldbestemmingen

Uit recent onderzoek van Sawadee, onder bijna 2000 respondenten, is gebleken dat Indonesië, Myanmar, Thailand en India de populairste vakantiebestemmingen zijn in Azië. In het Amerikaanse continent voeren de Verenigde Staten, Argentinië en Costa Rica de lijst aan. Zuid-Afrika en Botswana vertegenwoordigen het continent Afrika in de top 10 van mooiste wereldbestemmingen.

Nieuw-Zeeland mooiste bestemming

Nieuw-Zeeland voert de top 10 aan met de mooiste wereldbestemming. Niet zo gek, want het land heeft spectaculaire vulkanen, tropische regenwouden, uitgestrekte berglandschappen en witte zandstranden.

1. Nieuw-Zeeland
2. India
3. Myanmar
4. Indonesië
5. Verenigde Staten
6. Argentinië
7. Zuid-Afrika
8. Botswana
9. Costa Rica
10. Thailand

Informatiedag

Voor reizigers die niet kunnen kiezen tussen vakantiebestemmingen of die zich willen laten inspireren voor een volgend avontuur organiseert Sawadee op 28 juli een informatiedag in het Lloyd Hotel in Amsterdam. Reizigers kunnen in contact komen met de mensen achter Sawadee en reispresentaties bijwonen. Inschrijven voor de informatiedag kan via www.sawadee.nl/infodagen.

Meer Nieuw-Zeeland bij de Verkeersbureaus en VVV van Nieuw-Zeeland

 

Reviews lezen over Nieuw-Zeeland

Meer informatie over Nieuw-Zeeland vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Nieuw-Zeeland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Nieuw-Zeeland met Skyscanner

Kaart van Nieuw-Zeeland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.