Lokale charme op de luxe cruises van Seabourn

Kleine authentieke havens over de hele wereld zijn nu bereikbaar met luxe rederij Seabourn. De elegante Seabourn schepen vallen met hun capaciteit van maximaal 450 personen tot de categorie ‘kleine cruise schepen’. Door de geringe grootte van deze schepen is het mogelijk om tijdens cruises kleine, vaak nog onbekende, havens aan te doen. Gasten genieten van onbekende culturen, tradities en gewoontes en dat staat garant voor een lokale en authentieke reiservaring.

Seabourn schepen

Mooiste en luxe routes

Met een Seabourn cruise worden de meest mooie en luxe routes afgelegd. Naast de bekende havens die de schepen aandoen zoals Barcelona (Spanje), Auckland (Nieuw-Zeeland) en Bergen (Noorwegen) bereikt Seabourn ook de onbekende kleinere havens. Havens zoals Komodo Islands (Indonesië) Fiskhardo in Cephalonia (Griekenland), Iles des Saintes (Guadeloupe) en Isola de Lipari (Italië) hebben hun eigen eigenschappen. Gasten kunnen bijzondere diersoorten ontdekken tijdens een bezoek aan de Komodo islands of genieten van Tourment d’amour, een speciaal gerecht op Iles des Saintes.

Verrassingen

Veel aanlegplaatsen van de Seabourn schepen zijn nog onbekend, zodat gasten bijzondere plekken kunnen bezoeken zoals de Botanische tuin op Deshaies (Guadeloupe) of de natuurgebieden van Belle-Ile-en-Mer (Frankrijk) met zijn zeldzame beschermde ecosystemen en verschillende soorten orchideeën. Ook diverse beschermde diersoorten zoals de broedvogel en amfibieën zijn hier te vinden.

De schepen van Seabourn ontdekken, al meer dan 25 jaar, 150 bestemmingen met cruises van 7 tot 21 dagen. Deze cruises varen over de gehele wereld, van de Arctische Oceaan tot aan de Adriatische en Dalmatische kust. Aan boord is het kiezen uit de vele extra’s: van heerlijk relaxen in de Seabourn Spa tot een balletje slaan op de minigolfbaan.

Comments are closed.