Nieuw: Landal Alpine Lodge Lenzerheide

Landal GreenParks breidt uit met een derde bestemming in Zwitserland. Landal Alpine Lodge Lenzerheide is een exclusieve lodge voor luxe zoekers en biedt ski-in/ski-out in een hooggelegen dal op 1500 m hoogte, tussen twee berghellingen in Lenzerheide (Graubünden). Op 7 december a.s. worden de eerste gasten ontvangen; reserveren is mogelijk vanaf 1 augustus a.s.

wintersport

Volop (sport)mogelijkheden in zomer en winter

Landal Alpine Lodge Lenzerheide ligt in een bosrijk hooggelegen dal en biedt ’s winters de mogelijkheid de hele dag te skiën in de zon. De ski-in/ski-out ligging maakt de locatie ideaal. In de zomer is er in het Lido bij de Heidsee met de zeil- en surfschool en bootverhuur een gezellige levendigheid. Verder zijn er vele activiteiten te ondernemen in de mooie omgeving met 305 km fietspaden, 170 km wandelpaden, 18-holes golfbaan, de langste rodelbaan ter wereld, het hoogst gelegen klimpark van Zwitserland, de in- en outdoor tennisbanen en het dichtbij gelegen Spa en Wellnessbad H2Lai. Vliegen kan via Zürich Airport op 138 km afstand.

225 km skipiste

Het skigebied Lenzerheide biedt 155 km gevarieerde skipisten, waaronder een Wereldcup afdaling. Met ingang van winterseizoen 2013/2014 is Lenzerheide verbonden met skigebied Arosa, waardoor het met 225 km skipiste nog aantrekkelijker is voor beginnende en gevorderde skiërs. Extra zijn het Freeride- en snowpark èn de 52 km langlaufloipe. Landal Alpine Lodge Lenzerheide is vanaf 1 augustus boekbaar. Meer informatie vindt u hier.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Graubünden

 

Reviews lezen over Graubünden

Meer informatie over Graubünden vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Graubünden. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Graubünden met Skyscanner

Kaart van Graubünden

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.