Ruim 4 uur reisinspiratie, nu op 2 DVD’s

Wat zijn jouw vakantieplannen deze zomer: Curaçao, Namibië, Filipijnen of misschien toch wat dichter bij huis? Laat je inspireren door het leukste reisprogramma van Nederland: BNN’s 3 op Reis en bekijk nu, wanneer je maar wil, alle hoogtepunten van het afgelopen seizoen op dvd. Meer dan vier uur grenzeloze reisinspiratie op twee dvd’s staat je te wachten!

3 op Reis DVD

3 op Reis DVD

Het beste van 3 op Reis

BNN’s Floortje Dessing, Dennis Storm, Nicolette Kluijver en Patrick Lodiers hebben ook dit jaar weer de meest bijzondere, oogverblindend mooie, onontdekte plekken, soms verrassend dichtbij, opgezocht. Met de 3 op Reis dvd kun je vanuit je luie stoel op ieder moment genieten van de mooiste plekken die je reislust ongetwijfeld doen opwekken. Dit seizoen hebben ‘Vrienden van 3 op Reis’ Chris Zegers en Geraldine Kemper ook een bijzonder reisverslag gemaakt. De dvd bevat in totaal zes reisverslagen:

Leeftijd: alle leeftijden
Speelduur: ca. 280 minuten; 2 dvd’s
Consumentenprijs: € 12,95 (exclusief verkrijgbaar via shop.bnn.nl)
Benieuwd naar de beste reisbestemmingen van 2013? Droom dan nu weg met het beste van 3 op Reis 2013 op dvd!

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Nederland

 

Reviews lezen over Nederland

Meer informatie over Nederland vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Nederland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Nederland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.