transavia.com geeft 60.000 tulpen aan Rome

transavia.com en het NBTC Holland Marketing toverden vandaag het Piazza San Silvestro in Rome om tot een groot tulpenveld. Inwoners van de Italiaanse hoofdstad mochten de bloemen plukken om mee naar huis te nemen. Met dit initiatief onderstreept de vliegmaatschappij haar vliegverbinding tussen Nederland en Rome en wordt Nederland tegelijkertijd op kleurrijke wijze in Italië op de kaart gezet.

Transavia geeft 60.000 tulpen aan inwoners Rome

Transavia geeft 60.000 tulpen aan inwoners Rome

Wethouder van milieuzaken in Rome, Barbara Barbuscia, nam 10.000 tulpenbollen in ontvangst uit handen van Roy Scheerder (commercieel directeur transavia.com) en Mirjam Wortmann (directeur van het NBTC in Italië). De tulpenbollen zijn bedoeld voor de stadstuinen van Rome.

Over transavia.com

Transavia.com, onderdeel van de Air France/KLM Groep, verzorgt lijndiensten en chartervluchten naar ruim 95 bestemmingen, met name in en rondom het Middellandse Zeegebied en de belangrijkste wintersportgebieden. transavia.com onderscheidt zich door ‘low fare with care’ en biedt een aantrekkelijke basisprijs met additionele (betaalde) producten en diensten. De luchtvaartmaatschappij vliegt vanuit Nederland vanaf de nationale luchthaven Amsterdam Airport Schiphol en de regionale luchthavens Rotterdam The Hague Airport, Eindhoven Airport en Groningen Airport Eelde.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Rome

 

Reviews lezen over Rome

Meer informatie over Rome vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Rome. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Rome met Skyscanner

Kaart van Rome

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.