Indonesië beste bestemming buiten Europa

Goed nieuws voor Indonesië: het tropische eilandenrijk is door Zoover.nl verkozen tot beste Vliegvakantieland buiten Europa. Ruim 150.000 Nederlandse vakantiegangers deden mee aan het onderzoek. Indonesië is op basis van de hoogste waardering beloond met de titel Beste Vakantiebestemming buiten Europa. Niet zo gek, want de grootste archipel ter wereld heeft met 17.504 eilanden veel te bieden.

Indonesië Zoover Award 'Beste vakantiebestemming buiten Europa'

Indonesië Zoover Award ‘Beste vakantiebestemming buiten Europa’

Indonesië

Jaarlijks bezoeken ruim 155.000 Nederlanders één of meer Indonesische eilanden. Bali is verreweg de populairste bestemming onder de Nederlandse toeristen. Op de voet gevolgd door Java en Sumatra. Trekpleister van het cultureel georiënteerde Java is de Borobudur, het grootste Boeddhistische tempelcomplex ter wereld. Sumatra is vooral geliefd vanwege haar spectaculaire flora en fauna. De regenwouden op het ‘Eiland van Goud’ bieden onderdak aan vele orang oetans, olifanten, neushoorns en zelfs tijgers.

Zoover.nl

Zoover is de grootste onafhankelijke reissite van Nederland en is actief in 25 landen. De website bevat bijna 2 miljoen beoordelingen en 280.000 accommodaties van meer dan 43.000 bestemmingen in de wereld.

Over Indonesië

De Republiek van Indonesië bestaat uit 17.504 grote en kleine tropische eilanden, gelegen tussen de continenten Australië en Azië. Het land heeft 215 miljoen inwoners en meer dan 200 verschillende etnische bevolkingsgroepen. Vanuit Nederland is Indonesië goed bereikbaar. Veel vliegtuigmaatschappijen zoals KLM (via Singapore) Garuda (via Dubai) en Cathay Pacific (via Hong Kong) vliegen naar Indonesië.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Indonesië

 

Reviews lezen over Indonesië

Meer informatie over Indonesië vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Indonesië. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Indonesië met Skyscanner

Kaart van Indonesië

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.