SNP Natuurreizen introduceert BED&2DO

Steeds vaker boeken reizigers eerst het vliegticket om daarna pas te bedenken wat ze tijdens de vakantie allemaal gaan doen. Een online zoektocht naar de activiteiten levert vervolgens een vol hoofd op. Met BED&2DO van SNP is het voorwerk al gedaan en kan de vakantieganger kiezen uit meer dan vijftig tripjes tijdens zijn vakantie. In twee tot vijf dagen zorgen sport, ontspanning en natuur voor een kennismaking met plekken die normaal verborgen blijven.

Bed&Do in Provence van SNP

BED&2DO in Provence van SNP

Kajakken, surfen, mountainbiken, hiken, maar ook smikkelen van de lokale producten en slapen in eco-friendly accommodaties. Met één of meer BED&2DO’s kan de reiziger zijn vakantie precies op smaak brengen. Eenmaal op reis hoeft er niet meer te worden nagedacht over leuke activiteiten, alles is al geregeld. Meteen door naar het genieten dus.

Bed&Do van SNP in Sicilië

BED&2DO van SNP in Sicilië

Verantwoorde luxe én avontuur

De BED&2DO’s, overigens allemaal off-the-beaten track, zijn te vinden in prachtige Europese gebieden, zoals de Provence, Schotland, Lycië, Catalonië en de Dolomieten. Denk bijvoorbeeld aan de BED&2DO naar het Spaanse achterland van Tarragona. Tijdens deze trip fietst de reiziger over landelijke routes langs typische Catalaanse dorpjes en kloosters. Na een pittige klim heeft hij een magnifiek uitzicht vanaf het Montblanc-plateau, terwijl zijn bagage wordt vervoerd naar een rustiek hotel met privé-spa te midden van glooiende wijnvelden. Hier vandaan ontdekt hij verder te paard het rustieke achterland. Meer zin in één afgebakende activiteit? De zeekajak-BED&2DO naar Sicilië is voor de kajakfans en biedt een tocht van baai naar baai. Slapen gebeurt natuurlijk op het strand.

Vrij en flexibel

Gert Nieuwboer, directeur SNP:

De moderne reiziger wil aan het roer staan. Hij verzamelt informatie over de bestemming en wil de vrijheid hebben om zelf het reisplan samen te stellen. Tegelijkertijd staan gemak en comfort ook hoog in het vaandel. Met het nieuwe concept BED&2DO zijn wij voor dit type reiziger op zoek gegaan naar korte trips met een duurzame en originele inslag. Het enige dat nog rest is het naar eigen behoefte indelen van de vakantie met één of meer BED&2DO’s.

Reizigers kunnen inspiratie opdoen en boeken via www.bed2do.nl

Comments are closed.