Virtueel golfen met ‘GolfZon’ simulator in Wales

Altijd al willen golfen op de mooiste plekjes ter wereld? Het Celtic Manor Resort in Wales presenteert een unieke golfsimulator, de “GolfZon”. Deze high-tech simulator stelt golfliefhebbers in staat om in Wales te golfen op de meest toonaangevende golflocaties ter wereld.
Schermafbeelding 2013-02-26 om 14.28.31

Toonaangevende golfbanen van de werled

Het Celtic Manor Resort in Newport, Wales -bekend vanwege de organisatie van de Ryder Cup in 2010- heeft onlangs een unieke golfsimulator aan haar faciliteiten toegevoegd. De GolfZon simulator is onderdeel van the Golf Academy en biedt bezoekers de mogelijkheid om een balletje te slaan op de meest toonaangevende golfbanen ter wereld zonder hiervoor de Academy van het Celtic Manor Resort te hoeven verlaten.

Afslaan in Schotland of de Verenigde Staten

Binnen de Academy van het Celtic Manor Resort kunnen golfers virtueel afslaan op banen van wereldklasse, zoals St. Andrews in Schotland, Pebble Beach in California en Bay Hill in Florida. Met echte clubs en ballen wordt afgeslagen tegen een groot scherm. De speler kan daarbij zelf de golfbaan selecteren waarop hij wil spelen. Na de afslag toont de simulator, aan de hand van snelheids- en trajectmetingen, waar de bal op de echte baan terecht zou zijn gekomen.

Schermafbeelding 2013-02-26 om 14.14.35

Uniek vloeroppervlak

Met behulp van speciale technieken kan het vloeroppervlak van de GolfZon simulator worden aangepast aan diverse omstandigheden. Spelers dienen bij iedere afslag rekening te houden met een veranderende ligging van tees, fairways en greens. Zelfs bunkers worden waarheidsgetrouw nagebootst. Dit maak de GolfZon simulator uniek ten opzichte van andere golf simulators.

Trots

Het management van het Celtic Manor Resort is erg trots op de nieuwe simulator. Peter Smyth, Celtic Manor golf services manager:

De GolfZon is een mooie toevoeging op onze golf faciliteiten. De simulator is ideaal als warming up voor een echte wedstrijd en voor spelers die geen tijd hebben om een heel rondje te lopen op de echte baan.

  Bereikbaarheid Wales vanuit Nederland

 • Het zuiden van Wales is bereikbaar met de ferry vanuit Calais of Duinkerken naar Dover (www.poferries.nl).
 • Ook via de Eurotunnel vanuit Calais naar Folkestone (www.eurotunnel.com) is mogelijk.
 • KLM vliegt drie maal dagelijks vanaf Schiphol rechtsreeks naar Cardiff. (www.klm.com).
 • Meer informatie: Visit Wales: www.visitwales.nl

  Meer informatie over het Celtic Manor Resort: www.celtic-manor.com
  De GolfZon simulator is iedere dag tussen 08.00 uur en 20.00 uur te boeken.

  Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Wales

   

  Reviews lezen over Wales

  Meer informatie over Wales vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Wales. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

  Vind voordelige vluchten naar Wales met Skyscanner

  Kaart van Wales

  [google-maps width=674 height=400]

  Comments are closed.