Nieuwe glossy ‘Beleef Westland’

VVV Westland/Midden-Delfland zullen vanaf april 2013, samen met Wegener Media en in combinatie met Westland Magazine een nieuw glossy magazine “Beleef Westland” uitbrengen ter vervanging van de oude jaarlijkse recreatiekrant Westland/Midden-Delfland. Met deze glossy blijft u up-to-date over het beste dat gemeente Westland te bieden heeft.

VVV westland

Beleef Westland

Dit nieuwe full-color magazine met boeiende artikelen over Recreatie & Toerisme, Cultuur, Wonen, Eten & drinken, Uitgaan en andere boeiende onderwerpen verschijnt op 3 april a.s. Naast deze artikelen wordt in Beleef Westland ook de VVV-evenementenkalender, toeristisch ABC, accommodatielijst en andere praktische informatie vanuit de VVV opgenomen.


Distributie

Ook ten aanzien van de distributie is een nieuwe keuze gemaakt. Ruim 10.000 exemplaren gaan naar strategische locaties in het Westland en Midden-Delfland. Daarnaast gaan 7.500 exemplaren via een mailing naar wachtkamers en leestafels van bedrijven in de regio Den Haag, Delft, Rotterdam. Evenzoveel exemplaren gaan naar de acommodaties in Zuid-Holland. Bovendien is Beleef Westland ook als e-zine te lezen op oa. www.vvvwestland.nl, www.westlandsezaken.nl.

Adverteren

Natuurlijk kan een nieuw magazine niet zonder uw bijdrage van adverteerders. VVV biedt daarom advereerders de ruimte in dit nieuwe en unieke magazine (met een grote doorgeeffactor) om uw organisatie/activiteit onder de aandacht te brengen binnen en buiten Westland/Midden-Delfland. Adverteren kan al vanaf 175 euro. De VVV stuurt u graag het deelnameformulier toe… Wacht niet te lang! Beleef Westland verschijnt begin april!

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Westland

 

Reviews lezen over Westland

Meer informatie over Westland vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Westland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Westland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.